Ulice 29.10.2018 - 3546. díl - Koblihová válka v pekařství

Svatba a líbánky jsou pokaždé tím nejkrásnějším obdobím u zamilovaných párů. Vendula a Pavel mají naplánovanou svatební cestu do Egypta, kde si chtějí užít jeden druhého. Vše je zařízené, termín odletu pro novomanžele Pelcovy stanoven, jenže na poslední chvíli nabere tahle pohádka tisíce a jedné noci nečekaný směr. Prsty v tom mají opět babičky, jak je jejich (ne)dobrým zvykem, Mário, jenž je přistižen v nesprávný okamžik na nesprávném místě, i zaťatost Pavla a Venduly. A pozor! Dojde i na regulérní koblihovou válku v pekařství… Kdo si začne tentokrát? Co vyvede Mário? A jak to zamotá osudy všech zúčastněných?

Tomáš o sobě taky začíná pochybovat

Tereza si výlet do Rakouska moc neužila, i když byla celý víkend s Davidem. Dělá si čím dál větší starost o tátu, s nímž se něco děje. Hned jak s Davidem dorazí domů, požádá ho, aby se podíval na tátův test na Alzheimera, jenž ji hodně znepokojil…

David se snaží vynervovanou Terezu uklidnit, jak jen to jde. Přizná, že on sám by zřejmě reagoval stejně jako Tomáš, kdyby se ocitl v té samé situaci. Samotný Tomáš si to odpoledne vyřídí s Otou, jenž mu tajně test na Alzheimera podstrčil, i s Terezou. Přestože se před nimi tváří, že je v pořádku, pravda to není… Co Tomáš přizná Vlaďce? Jak na tom je doopravdy? A co David hodlá udělat pro Terezu?

Vzpruha pro Vendulu

Nyklová se od čtvrtka trápí kvůli zrušené svatbě. Pelcové nemůže přijít na jméno, ale když zjistí, že ani ona na tom není nejlépe, přeci jen trochu ubere. Pořád věří, že se Vendula s Pavlem co nejdříve usmíří, jenže Vendula po víkendu tak optimistická není. Pavel se jí neozývá, takže se mohou jen těžko usmiřovat… Čím Vendulu raní Pavel nanovo? Kdo jí je překvapivě velkou oporou? A k čemu se nakonec Vendula rozhodne natruc Pavlovi?

Petrův návrat, Bedřichův boj, Milošovo tokání

Anča a Bedřich se po delší době náhodou setkají v hospodě. Anča se hned zajímá, jak to má Bedřich s Ladou, zda si jí vezme do své péče. Bedřich pochybuje, že by soud vyhrál, ale připustí, že ho napadla střídavá péče, která by byla kompromisem. Vzápětí se Anča stane nechtěným svědkem toho, jak těžké to nyní Bedřich s Jindrou má… Proč chce Jindra opět zrušit jeho odpoledne s Ladou? Na čem se nakonec dohodnou? Jaká muka právě zažívá Miloš? A s jakou novinkou se vrátí z lázní Petr?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz