Ulice 31.10.2018 - 3548. díl - Věrka riskuje pro Luboše

Říká se, že tonoucí se stébla chytá. Přesně tak si připadá i Věrka Marečková, jež se snaží za každou cenu najít svého exmanžela Luboše. Když se konečně začne blýskat na lepší časy a zdá se, že jsou se synem jen krůček od setkání s jeho tátou, přijde další ťafka. Věrka to ale ani pak nevzdá. Udělá něco, od čeho by ji každý hned odradil, kdyby o tom věděl, něco, co se nejen jí nehezky vymstí, něco, co spustí lavinu dramatických událostí, při kterých půjde o život… K čemu se Věrka odhodlá? Kdo se ocitne v ohrožení života? A z čeho začne i zkušené kriminalisty mrazit?

Věrce to nedá. Opět se sejde s Arnoštem, aby se ho zeptala na Luboše. Doufá, že Arnošt na rozdíl od Karly bude přeci jen trochu sdílnější a prozradí jí, kde Luboše hledat. Arnošt si však její iniciativu vyloží po svém…

Arnošt využije situace a na Věrce vyloudí grog. Díky alkoholu však ztratí zábrany. Po Věrce nečekaně vystartuje v domnění, že její pátrání po Lubošovi je jen záminkou k tomu, aby se opět viděli… Co všechno si vůči Věrce dovolí? Co pak Věrka přizná Márovi? A čím Arnošt namíchne Ctibora?

Návrh pro Bedřicha

Jindra požádá hned ráno Bedřicha, aby se za ní zastavil. Ráda by s ním probrala, jak se vyhnout soudním tahanicím o Ladu. Ani Bedřich z nich není nadšen, ale momentálně je to pro něj jediná možnost, jak si zajistit pravidelný kontakt s dcerou. Jindra ho ujistí, že mu nechce v žádném případě házet klacky pod nohy. Vyrukuje s protinávrhem, který Bedřicha docela překvapí… Co Jindra navrhne? Co všechno se tím pro Bedřicha změní? Proč se kvůli tomu sejde na Milošův popud s Ančou? A co se ani trochu nelíbí Petrovi?

Šárčino setkání s Veronikou

Lukášova známá zajde za Veronikou do salonu, aby se s ní dohodla na obnově svého šatníku. Momentálně má ale plnou hlavu starostí kvůli organizování zítřejší oslavy Lukášových narozenin. Na poslední chvíli přišla o jazzmana, a tak požádá Veroniku, aby na akci zazpívala ona. Veronika to odmítne, ovšem Karin se svého nápadu jen tak nevzdá. O něco později se Veronika náhodou potká v hospodě se Šárkou. Té to nebude ani trochu příjemné, protože Veronika se s ní dá do řeči o hodně ožehavém tématu… Co Šárka neustojí? Jak na setkání Veroniky a Šárky zareaguje Martin? A čím u Šárky zabodují Jirka a Miki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz