Ulice 5.11.2018 - 3551. díl - Kam se posune vztah Davida a Terezy?

Co všechno se změní po svatbě? Jde při obřadu jen o razítko do občanky, nebo je to opravdu nová etapa v životě? Tyto otázky si začíná klást i David Kučera, jenž by s Terezou rád trávil mnohem víc času, než je jim nyní umožněno. Táta mu navíc nasadí brouka do hlavy, když se ho zeptá, jak si to představuje dál. Jaká ho čeká budoucnost? A co pro ni on sám udělá? Davida právě to přiměje k zásadnímu rozhovoru s Terezou… Co David navrhne Tereze? Kterým směrem by rád posunul jejich vztah zase o krůček dál?

Tereza zažije pořádný šok, když ji David přepadne na gymnáziu mnohem dřív, než ho čekala. Ota toho hned využije, aby si i on Davida trochu užil. Ten se ale už nemůže dočkat, až bude s Terezou o samotě. Jenže tak snadné, jak si představuje, to bohužel není…

Tereza netušila, že David přijede tak brzy, a tak domluvila s Vlaďkou na večer Dušanovu oslavu s tím, že ji Vlaďka u nich začne připravovat již odpoledne. Navíc se u nich zastaví také Tomáš s výsledky dalšího vyšetření. Byl u neurologa, aby zjistil, zda netrpí Alzheimerovou chorobou… Jak na tom Tomáš je? Co Terezu pořádně rozhodí? Proč David najednou začne řešit společnou budoucnost? A s jakým výsledkem?

Péče o Ladu

Bedřich si hned ráno vyzvedne u Jindry Ladu, kterou u sebe bude mít až do středy. Vše si zařídil, aby se jí mohl maximálně věnovat. Vzhledem k tomu, že je všední den, však musí chvíli i pracovat. Trn z paty mu vytrhne Miloš, jenž ho přijde povzbudit a předat mu pár rodičovských mouder. Odpoledne se ale nenudí ani Anča, jejíž péči vyžaduje Petr… Jak si Bedřich a Miloš poradí s malou Ladou? Čím Miloš hodně překvapí? A co je s Petrem?

Kruté novinky

Vlastimil Pešek pořád myslí na Marii. Tuší, že se něco děje a že to souvisí s jejím pátečním telefonátem. Amálie mu nic neprozradí, protože sama nemá žádné nové zprávy. Samotná Marie je moc dlouho nenapíná. Hned dopoledne k nim přijde s krutou novinkou – rakovina se jí vrátila, co nejdříve musí na operaci. Pro Peška to je pořádný šok, který jen tak nerozchodí… Co Marii hodně raní? Kdo jí je velkou oporou? A čím Blanku překvapí Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz