Ulice 6.11.2018 - 3552. díl - Návrat Roziny Maléřové

Jsou překvapení, jež vám doslova vyrazí dech a spustí lavinu nejrůznějších emocí. Přesně o takové překvapení se postará svým blízkým Rozina, která nečekaně přiletí z Ameriky. Rodině navíc hned ve dveřích prozradí, že to není jen na pár dní, ale na stálo. Přestože mají všichni obrovskou radost, že Rozina je zpět, vzápětí se kolem jejího návratu vyrojí i spousta otazníků. Proč ten náhlý přílet? Co všechno svým blízkým tají? Už brzy čekají Rozinu nejen velké změny, ale i docela těžké chvíle…

Rozina se nečekaně vrací z Ameriky, kam odletěla na zkušenou loni v lednu. Nikomu nedala předem vědět, takže pro všechny její blízké to je pořádný šok. Kamarádce Janě, která se vrací s ní, se Rozina svěří se svými obavami z reakce rodičů, až jim poví celou pravdu…

Rozina svým příchodem domů všem vyrazí dech. Marcela, táta i Filip zůstanou paf, když ji spatří. Hned na to ji ale začnou bouřlivě vítat. Samozřejmě je zajímá, proč se Rozina tak náhle vrací. Rozina jim poví, co ji vedlo k rozhodnutí pověsit to v Americe na hřebík. Evidentně však váží slova… Co Rozina doma přizná? Co čeká doma její kamarádku Janu? A co Rozinu hodně překvapí?

Tereza a David: Jak dál?

Mezi Terezou a Davidem je mírné napětí i ráno, přestože včerejší nelad oba hodně mrzí. Než si to stihnou vyříkat, vyruší je Ota, před kterým nic probírat nechtějí. David by si to s Terezou ale rád vyjasnil, a tak ji pozve do Coolny, kde budou mít na rozhovor o zásadních věcech jejich společné budoucnosti potřebné soukromí. Poprvé tak přijde na pořad dne třeba i dítě… Jak si to David představuje dál? Jak Tereza? Na čem se dohodnou? Jak na tom je Tomáš? Co je pro něj pořádnou ťafkou? A co zkusí na Otu studenti tentokrát?

Anča hlídá Ladu

Bedřich je rád, že může být s Ladou. Užívá si s ní každou chvilku, ale jeho plány nečekaně překazí příjezd klientů z Německa. Bedřich proto musí narychlo sehnat hlídání malé, aby mohl do práce na důležité jednání. Trn z paty mu vytrhne kupodivu Anča, jež se sama nabídne, že mu Ladu pohlídá. Nejen pro Bedřicha to je hodně velké překvapení… Co Anča přizná Bedřichovi? Jak to zvládne s Ladou? Jak to spolu s Bedřichem nyní mají? A jak na Ančino rozhodnutí pomoci právě Bedřichovi zareaguje Petr?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz