Ulice 7.11.2018 - 3553. díl - Podivné Petrovo chování k Anči

Jak dobře známe své partnery? Anička Lišková si celou dobu myslela, že její Petr je v pohodě. Teď ale zjišťuje, že i on má své mouchy a že v jistých momentech není tak nad věcí, jak se tváří. Toho si dnes všimne i Miloš, jemuž právě Petr překazí skvělé posezení s jeho múzou. Miloš Aničku stále platonicky miluje, proto mu není jedno, co se s ní děje. A to, čeho se stane svědkem, ho rozhodně nepotěší… Co se Milošovi nebude ani trochu líbit? A co zarazí i samotnou Anču?

Co tají Rózina?

Veronika dorazí domů z koncertu až hodně pozdě v noci. Rozina kvůli časovému posunu ještě nespí, a tak se s ní konečně přivítá. Ty dvě si mají hodně co říct, jsou šťastné, že se zase vidí. Marcelu to hodně zasáhne nejen vzhledem k tomu, jaký vztah s mámou ona sama má…

Rozina ráno připraví velkou snídani v americkém stylu, ale postupně dostane od všech košem. Je to pro ni docela velké rozčarování, když vidí, jak to nyní doma chodí. O společných snídaních, na které se těšila, se zjevně může nechat jenom zdát. Náladu jí později zvedne Jana, která se za ní nečekaně zastaví. Chce si v Praze totiž co nejdříve najít práci… Jak Janu přivítala její máma? S čím se svěří Rozině? Co všechno Rozina tají svým blízkým? Co vrtá hlavou jejím rodičům? A proč Rozina nechtěně setře Marcelu?

Petrova druhá tvář

Anča je nadšená z hlídání malé Lady. Zato Petr jí dělá docela starosti, protože se jí až na jednu stručnou zprávu stále neozývá. Podle Zuzany je uražený, ale Anče tohle k Petrovi moc nesedí. Vzápětí však musí dát Zuzaně za pravdu. Zatímco Anča řeší Petra, Bedřicha čekají nepříjemné chvilky kvůli prořeknutí se před Jindrou, po kterém musí přiznat, že malou včera na chvíli hlídala Anča… Jak na to Jindra zareaguje? Čeho se Bedřich obává? A čím Petr hodně překvapí Bedřicha i Miloše?

Kruté překvapení pro Vendulu

Vilma Nyklová má oči všude. Jakmile si všimne na ulici Pavla, hned za ním z pekařství vystřelí. Je ráda, že ho vidí, protože předpokládá, že chce přivítat osobně Vendulu, která se dnes vrací z Egypta. Pavel má ale jiné plány. Než Vendula stihne dorazit, sbalí si své věci a snaží se co nejrychleji zmizet. Vilmě Nyklové však neunikne… Podaří se jí Pavla zadržet? S jakou se vrátí z Egypta Vendula a Mário? S čím vším se ubrečená Vendula svěří tátovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz