Ulice 13.11.2018 - 3557. díl - Nyklová s Pelcovou bojují za Vendulu a Pavla

Jak zachránit vztah, který se ocitl nad propastí kvůli zrušené svatbě? Vendula a Pavel k sobě prostě patří, o tom nikdo nepochybuje. Nikdo kromě nich samotných. Ti dva si už nejsou ničím jistí, přestože se mají stále rádi a záleží jim na sobě. Čím déle váhají s prvním krokem k usmíření, tím je to samozřejmě horší. Oba se trápí, ani jeden z nich s tím ale nedokáže nic udělat. A tak se toho chopí opět jejich babičky. S jakým výsledkem? Čím obě šokují své blízké? A co to udělá se vztahem Venduly a Pavla?

Usmíření Vlastimila a Marie

Vlastimila Peška ráno dojmou staré vánoční ozdoby, které najde u Marie na stole. Najednou si uvědomí, co všechno prošvihli, že se Marie už třeba připravovala na to, že se nevrátí. O to více ho vzápětí překvapí samotná Marie…

Marie se totiž zničehonic objeví doma a jen kouká, jakou to má vzácnou návštěvu. Od staršího bráchy to samozřejmě hned schytá za to, že o sobě nedává vědět. Amálie ty dva nechá, aby si vše vyříkali mezi čtyřma očima. Pro Marii i Vlastimila je to konečně šance začít znovu a vrátit se spolu do let, kdy si rozuměli a dělali společně jednu lumpárnu za druhou. Přestože od té doby uběhlo už hodně času, ti dva jako by ho vymazali. Ovšem následky jejich klukovin na sebe nenechají dlouho čekat… Co Marie a Vlastimil Pešek vyvedou? Jak si to odskáčou? A čím si Blanka získá Evžena?

Janino terno

Jana hned ráno balí, aby byla připravená na přesun k Radce a Josefovi, jak se minulý týden dohodli. Radka ale na poslední chvíli zavolá, že jim nestihla pokoj připravit, a tak se stěhování ještě o den odkládá. Holky to mrzí hlavně kvůli ostatním, protože jim je jasné, že byt Maléřových je pro tolik lidí prostě malý. Veronika to ale vidí jinak. Je ráda, že Rozinu doma má. Chce si ji užít a zároveň vyzvědět, co ještě neví. Třeba to, kdo je Victor, který jí půjčil na letenku, když se ocitla v nouzi… Co Rozina prozradí mámě? Na co už není zvyklá? Proč je podle ní Jana dítětem štěstěny? A jaký vztah spolu mají Marcela a Rozina?

Vilminy intriky

Vilma Nyklová zajde do provozu s prosbou, zda by ji někdo mohl na chvíli vystřídat za pultem, aby si mohla zajít vyřídit, co potřebuje. Tím někým myslí samozřejmě Vendulu, takže to chvíli trvá, než to Anče a Zuzaně dojde. Samotná Vendula prokoukne babiččinu boudu ve chvíli, kdy se v pekařství objeví Pavel s tím, že s ním chtěla mluvit. Místo aby se ti dva usmířili, jak si Nyklová myslela, je z toho jen další trapas… Jak si to Vendula vyřídí s babičkou? Do jaké další akce se Nyklová pustí, aby zachránila, co se dá? A jak to dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz