Ulice 14.11.2018 - 3558. díl - Důležitá změna u Roziny

Nové začátky bývají obvykle docela těžké, i když se člověk vrací do starých známých míst. O tom se přesvědčuje také Rozina Maléřová, jež přiletěla se svou kamarádkou Janou z Ameriky. Ani jedna z nich to nemá jednoduché, ale vzájemně se drží nad vodou. Společně čelí nástrahám, které jim život v Čechách přichystal, ať je to již shánění práce, bydlení či konflikty s rodiči, kteří mají o jejich životech své představy. Co holkám vyjde? Která z nich je dítětem štěstěny? A komu od základů změní život?

Usmíření Nyklové a Pelcové?

Vendula je po včerejšku hodně přešlá. Táta se za ní ráno zastaví, aby jí trochu zvedl náladu a povzbudil ji, ale moc se mu to nepodaří. Když jí poradí, aby o Pavla zabojovala ženskými zbraněmi, Vendula jen opáčí, že je pozdě, protože Pavla znovu ulovila Kamila…

Vendula i Pavel dělají velkou starost babičkám, které pro ně chtějí jen to nejlepší. Aby byla vnoučata zase šťastná, dohodnou se, že se usmíří, protože na počátku všeho byly jejich hádky. To ale není tak jednoduché, jak se zdá, protože se téměř na ničem neshodnou. Odradit se ovšem nenechají. Hbitě vymyslí, jak všechny obelstít. Vzápětí svou taktiku vyzkouší na Lumírovi, který jen žasne nad tou proměnou… Co Nyklová s Pelcovou zase spískají? Co Pavel a Vendula neustojí? A co s Vendulou hodně zamává?

Stěhování Jany a Roziny

Jana a Rozina se dnes stěhují k Radce a Josefovi. Zatímco Rozina je ráda, že se zbaví rodičovského dohledu, Jana docela lituje, že u Maléřových nemůžou zůstat déle. Nechápe, co Rozina řeší, protože ona by si její rodiče z fleku adoptovala. Radost nemá ani Veronika, která si na Rozininu přítomnost doma rychle zvykla. Teď jí připadá, že ji znovu ztrácí, i když neodlétá na druhý konec světa… Jak se Jana a Rozina zabydlí u Radky a Josefa? Čím je Radka dostane? A s čím se Rozina svěří dědovi?

Pozvánka pro Anču

Anču hodně potěší pozvánka na benefiční akci, která se koná hned zítra. Pro Anču to je čest, že vybrali právě ji jako nejlepší dobrovolnici. Jen musí narychlo najít doprovod. Zuzana by s ní šla rána, ale bohužel již něco má. Anča proto požádá o doprovod Petra. Jenže ani u něj překvapivě neuspěje… Proč jí dá Petr košem? Čím jí udělá radost Miloš? A co zarazí Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz