Ulice 16.11.2018 - 3560. díl - Tomáš Jordán kolabuje

Jak moc si občas zahráváme se zdravím? Tomáš Jordán se necítí dobře už několik týdnů. Jeho zdravotní stav se nadále zhoršuje, i když podle lékařů je v pořádku. Všechna vyšetření, která mu dosud dělali, dopadla na výbornou, což je v přímém rozporu s tím, jak na tom Terezin táta je. Teď navíc zkolabuje přímo u Terezy doma… Co je poslední kapkou? Čím Tomáš všechny vyděsí? Co s ním je?

Eva nedokáže Anči odpustit

U Anči a Petra je dusno i po ránu. Petr dává Anče okatě najevo, jak moc se ho dotklo, co právě řeší s Evou a Milošem. Bohužel se to ještě zhorší ve chvíli, kdy k Anče vtrhne jako velká voda Eva v domnění, že u ní najde Miloše. Petr dotčeně odejde středem, aniž by se Anči jakkoliv zastal…

Anča už toho začíná mít tak akorát. Evu znovu ujistí, že s Milošem nic nemá a ani se s ním tajně neschází. Eva trochu vychladne, ovšem tahle kauza si už žije vlastním životem. Jindru ráno hodně překvapí, když zjistí, že Miloš přespal u Bedřicha, protože s ním Eva vyrazila dveře. A jak se zdá, na milost ho asi hned tak nevezme… Kdo všechno řeší Anču a Miloše? Čeho se děsí Bedřich? Jak se k tomu postaví Petr? A co povzbudí zničeného Miloše?

S Tomášem je zle

Tereza stále neví, jestli má za Davidem odjet. Dělá si starost o tátu, kterému je čím dál hůř. Ota jí slíbí, že na Tomáše o víkendu dohlédne. To ale netuší, jak si Tomáš právě kvůli Tereze zahrává. Aby jí nezkazil výlet do Rakouska, tvrdí, že je v pohodě. Jakmile však Tereza odejde z bytu, přizná Otovi, že mu je zle. A taky mu prozradí důvod náhlého zhoršení jeho zdravotního stavu… Čím si Tomáš hodně zavaří? Proč mu chce Ota volat záchranku? Jak vážné to s ním je? A čím Otu překvapí jeho třída? Jak vygradují provokace Filipovy partičky?

Veroničino tajemství

Veronika má konečně trochu volněji, a tak se opět snaží tmelit rodinu. Ráda by vyrazila se všemi na víkend do Loučky a udělala si výlet na Hostýn, jenže má smůlu. Postupně jí to všichni odřeknou, protože už mají na něco domluveného. Veroniku to trochu zklame, ale bere to. Při setkání s Rozinou ji rozhodí jiná věc. Rozina totiž okamžitě zaregistruje její nový parfém a začne se na něj vyptávat… Co jí k tomu Veronika řekne? U koho Rozina hodně zaboduje? A jak to spolu nyní mají Martin a Šárka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz