Ulice 19.11.2018 - 3561. díl - Veronika přiznává Martinovi parfém

Přiznat, nebo nepřiznat doma dárek, který je hodně osobní? Veronika tohle dilema řeší už dva týdny, od chvíle, kdy jí Lukáš Binar donesl parfém jako poděkování za její pěvecké vystoupení na narozeninové oslavě. Dárek před svými blízkými zpočátku tajila, ale proč vlastně? Nic špatného ani zakázaného nedělá, parfém bere jen jako vyjádření Lukášových díků. A tak dnes Martinovi přizná, jak se věci mají. Ten však vzhledem k tomu, co nyní sám prožívá se Šárkou, zareaguje hodně neadekvátně dané situaci… Čím Martin šokuje Veroniku? Jakou lavinu událostí vyvolá Veroničino přiznání?

Tomáš Jordán v nemocnici

Tomáš ráno ujistí Otu, že je mu už mnohem lépe, takže to doma již bez problémů zvládne sám. Otovi se dost uleví, protože musí jít do školy. Je na něm ale vidět, že si o Tomáše dělá pořád starost. Tomáš ho ještě pro jistotu požádá, aby nic neříkal Tereze…

Jen co Ota odejde do školy, zavolá Tomášovi doktor výsledky pátečního vyšetření. Tomáše tím moc nepotěší, neboť musí okamžitě do nemocnice, kde si nějaký čas poleží. Oporou mu je opět Vlaďka, která se o něj postará a do nemocnice ho zaveze… Co je s Tomášem? Jak vážné to je? Čím Terezu překvapí Vlaďka a Dušan? A co jí nakonec přizná Ota?

Šárce i Martinovi povolují nervy...

Veronika se o víkendu pustila do pečení vánočního cukroví, protože ostatní už měli svůj program. Martin je ráno hodně přešlý kvůli svému kurzu. O víkendu se na konzultacích dozvěděl, že si musí na poslední chvíli vymyslet jiný projekt na závěrečné zkoušky, což pro něj znamená začínat zase úplně od začátku. Nejlepší náladu nemá ani Šárka, byť se jí Jirka snaží pomáhat, jak jen to jde… Co Šárce vadí? Proč udělá Martin Veronice žárlivou scénu? A jak dopadne nečekané setkání Martina, Šárky a Jirky? Který z nich to neustojí?

Jak panují Ája a Mastný?

Lumír se vrátí z Málkova skvěle naladěn. Přiveze si domů Lexíka, takže je rád, že může strávit se synem víc času. To si hned naplánuje i Vendula, které se po Alexovi už taky stýskalo. Lumír s ním vyrazí nejprve na radnici, kde si má vyzvednout ještě pár Světlaniných věcí. Jak na potvoru tam narazí na nového starostu Radka Mastného, jenž si své vítězství náležitě užívá… Čím namíchne Lumíra? Jak si Lumíra a Denisu vychutná Ája? A jak na tom je osamělá Vendula? Co ji moc nepotěší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz