Ulice 20.11.2018 - 3562. díl - Na stopě vraha bezdomovců

Jak se dostat na stopu pachateli, který je jako duch a stále uniká spravedlnosti? Karla a Jirka Herman se chytají každého stébla, ale zatím mají pocit, že se vše při vyšetřování spiklo proti nim. Hodně si slibují od rekonstrukce na místě činu, protože to je momentálně jejich jediné želízko v ohni. Budou mít konečně štěstí, nebo se ocitnou v další slepé uličce? A jak nebezpečné a náročné může vyšetřování občas být? Karle bude již tento týden mířit na hlavu odjištěná pistole, navíc před Márovýma očima …

Další polibek Maritna a Šárky

Martin sedí od rána nad projektem do kurzu a nemá právě nejlepší náladu. Na jemné rýpnutí Filipa a Marcely zareaguje takovým způsobem, že ti dva hned začnou řešit, co se děje. Marcelu navíc hodně překvapí vyhozený nový parfém v odpadkovém koši. To zarazí také Martina, jenž se však tváří, že o ničem neví…

Veronika se svěří Jitce, jakým fiaskem skončila její upřímnost doma. Samotnou ji překvapilo, jak Martin kvůli parfému vyváděl, i když nemá jediný důvod k žárlivosti. Martin si uvědomuje, že to včera přehnal. Rád by si to s Veronikou vyříkal, ale ta se už o parfému bavit nechce. K usmíření udělá jiný vstřícný krok… Co Veronika navrhne Martinovi? Co hodně rozhodí Šárku? Proč se večer sesype? A co vykolejí Martina?

Kalamita v pekařství

Denisa zaveze do pekařství ještě pár Světlaniných věcí, které včera nepobral Lumír. S Nyklovou si po delší době zase popovídá, ale moc radostné informace pro ni nemá. Po chvíli se k nim přidá také Lumír, jenž se přizná, že by se nejraději na všechno vykašlal a z politiky odešel stejně jako Světlana. O tom ale Denisa nechce ani slyšet. Podle ní je právě on jeden z mála, kdo by nyní mohl na radnici pohlídat, aby si Mastný nedělal, co se mu zlíbí… Co na to Lumír? Jakou kalamitu musí řešit Lumír nečekaně v noci? A co vymyslí Nyklová s Pelcovou, aby se Pavel a Vendula usmířili?

Obrat k lepšímu?

Mára si před Tonym povzdechne, že teď Karlu doma téměř nevidí. Chodí tam jen na spaní, protože intenzivně pracuje na případech zabití bezdomovců. Bohužel ani na dalších frontách to u něj není lepší. Ctibor se mu zatím neozval, takže kšefty navíc od něj nemá žádné. A s tátou se to také nepohnulo směrem k lepšímu. Později se mu však nálada rapidně zlepší… Co se dozví od Karly? Jaký průlom se Karle a Jirkovi Hermanovi podaří při vyšetřování? A čím Máru potěší táta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz