Ulice 21.11.2018 - 3563. díl - Setkání Pavla a Venduly

Jak vrátit čas? Přesně tohle by moc rádi věděli Vendula a Pavel, mezi kterými se kvůli zrušené svatbě a dalším nedorozuměním prohloubila obrovská propast, přesto že se milují a na tom druhém jim stále záleží. Dokonce i Nyklová s Pelcovou se snaží o sto šest, jen aby si vnoučata k sobě zase našla cestu. Ani to v šak nepomáhá. Vendula a Pavel dělají naopak vše pro to, aby se už nepotkali. Shodou náhod na sebe však narazí ve chvíli, kdy to ani jeden z nich nečeká, ve chvíli, kdy půjde opravdu o hodně … Co s nimi toto setkání udělá? Bude to definitivní tečka za jejich vztahem, nebo naopak příslib nového začátku?

Vilma Nyklová zažije pořádný šok, když ráno narazí v pekařství na Pavla a Vendulu, kteří tentokrát nevypadají ani trochu rozhádaně. Navíc jí prozradí, že mají za sebou i společně strávenou noc. Pravda, při pečení krutopárků, ale i tak. Podle Nyklové to je obrovský posun k lepšímu…

Když později dorazí do pekařství Pavlova babička, Vilma si ji náležitě vychutná. Na rozdíl o ní totiž ví, kde a hlavně s kým její vnuk strávil noc. Jarmila Pelcová tentokrát hodí všechnu rivalitu za hlavu a začne se radovat spolu s Nyklovou. Ty dvě na jednom místě překvapí hlavně Růžu, jež se okamžitě pro jistotu zeptá, jestli náhodou nebudou zase lítat koblihy… Co všechno jí Vilma a Jarmila prozradí? Z čeho nemá Růža moc dobrý pocit? Jak to spolu nyní mají Pavel a Vendula? A jak se Lumír rozhodne ohledně svého dalšího působení na radnici? Čím ho znovu zaskočí Ája?

Co je opředeno tajemstvím?

Blanka přiveze mámu do Prahy, kde ji čeká v pátek operace. Blanka se snaží být mámě oporou, ale ta svůj úděl bere hodně statečně. Nehroutí se, naopak si chce ještě pořádně užít své blízké. Je připravená na obě eventuality, čímž docela rozhodí bráchu Mílu. Ten nechce ani pomyslet na to, že by operace dopadla jinak než dobře. S Marií začnou vzpomínat na staré dobré časy a rodiče, kteří před nimi měli zřejmě svá tajemství… Co je opředeno tajemstvím? Co si o tom myslí? Na čem se dohodne Blanka s Evženem? A na čem Marie s bráchou?

Překvapivá stopa?

Karla a Jirka Herman se snaží pohnout s případem brutálních napadení bezdomovců. Od Arnoštova svědectví si hodně slibovali, ale ten jim zatím moc nepomohl. Na místě činu si na nic nevzpomněl a identikit, jenž pomáhal dnes sestavit, se také zdá slepou uličkou. Karlu při pohledu na portrét jeden člověk přeci jen napadne, je to však jen hodně mlhavá stopa. Zatímco Karla je od nevidím do nevidím v práci, Mára se dnes po delší době opět sejde s tátou… Jak na tom Luboš je? Proč se chce s Kryštofem sejít? Co mu prozradí? A kam se vypařil Ctibor?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz