Ulice 22.11.2018 - 3564. díl - Nehoda Evžena v Blančiným bytě

I mistr tesař se občas utne. Zákonem schválnosti se to stává nejčastěji ve chvíli, kdy to člověk ani v nejmenším nečeká, kdy si myslí, že má všechno pod kontrolou. Tentokrát dojde na šikovného Evžena, jenž Blance nabídne pomoc s drobnou úpravou v bytě. Tak moc si dá na výsledku záležet, až to samozřejmě dopadne přesně naopak, než zamýšlel… Co Blanku hodně pobaví? Jaké těžké chvíle Blanka právě v těchto dnech prožívá? A co všechno pro ni Evžen překvapivě udělá?

Ctibor dopaden

Karla sedí od brzkého rána nad případem a zkoumá důkazní materiál. Je si téměř jistá, že pachatelem je Ctibor, kterého podle fotky identifikoval i Arnošt. Teď mu ale musí ještě dokázat, že byl na místě činu…

Zatímco Karla má plnou hlavu případu, Mára řeší hlavně tátu. Opět se s ním sejde, aby se dozvěděl, co je nového. Luboš je plný optimismu, protože se zdá, že se vše obrací k lepšímu. Je rozhodnutý zažádat si co nejdříve o doklady, najít si normální práci a vyřešit i bydlení. Ani jeden z nich netuší, k jakému dramatu se pomalu schyluje… Co Karla odhalí? Proč Ctiborovi rupnou nervy a na Karlu namíří odjištěnou pistoli? Co to udělá s Karlou a co s Márou či Jirkou Hermanem? Jak se to podepíše na jejich vztazích?

Dárek pro Veroniku

Marcela ráno oznámí Maléřovým, že musí své představení posunout z pondělka už na zítřek, protože divadlo ji na poslední chvíli vyšplouchlo s prostorem, kde se má její taneční vystoupení konat. Veroniku to moc nepotěší, neboť má na zítřek objednáno hodně zákaznic. Marcela jí proto navrhne, aby se dnes přišla podívat na generálku. Později se Veronice postará o překvapení také Lukáš Binar, jenž přiveze na zkoušku Karin… Jakým dárkem Lukáš zaskočí Veroniku? Jak to vypadá s Marceliným představením? A kdo všechno se na ně chystá?

Den před operací

Marie si chce užít poslední hodiny před operací se vším všudy. Oblékne si krajkové šaty po mamince, které si dovezla, a požádá Vlastimila Peška, aby s ní zašel do hospody. Tam si ze všech vystřelí historkou, díky které má velký důvod k oslavě. Vlastimil Pešek jí zdárně sekunduje, ovšem pak to od něj schytá jako před lety… Čím Marie všechny překvapí? Co Blanka přizná Evženovi? A jak na tom je Marie jen pár hodin před operací?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz