Ulice 23.11.2018 - 3565. díl - Neshody Jirky a Šárky

Jak neubližovat těm, kteří nás milují a udělali by pro nás první poslední, když naše srdce už bohužel patří jiným? Šárka se znovu zamilovala do Martina, i když ví, že je ženatý, a ona sama chodí od jara s Jirkou. V poslední době zažívá právě kvůli lásce neskutečná muka, protože svému srdci prostě poručit nedokáže. Čím více se Jirka snaží, aby spolu byli šťastní, a plánuje jim společnou budoucnost, tím je to pro ni horší. Dnes to již neustojí a rozhodne se k radikálnímu kroku, který se zásadním způsobem podepíše na jejich vztahu… Co Šárka udělá? S jakým výsledkem? A co pro ni bude jen hořkou pilulkou?

Mariina operace

Vlastimil Pešek se od rána nervuje kvůli Mariině operaci. Netrpělivě čeká na zprávy z nemocnice, které stále nepřicházejí. Amálie se ho snaží uklidnit, ale marně. Nakonec se ho pokusí aspoň trochu zaměstnat, aby přišel na jiné myšlenky…

Kvůli mámině operaci je hodně nervózní i Blanka. Té je nečekanou oporou Evžen, jenž jí přijde hned ráno vyměnit kachlík, který včera zničil, a dokončit úpravy v koupelně. Blanka je ráda, že nemusí být sama, byť ví, že máma je v dobrých rukou. Jakmile jí zavolají z nemocnice, okamžitě zajde za strejdou a Amálií. Pak spěchá do nemocnice… Jak dopadla Mariina operace? Co Vlastimil Pešek neustojí? Jak velkou oporou mu je Amálie?

Následky dramatu

Luboš Mareček se sejde hned ráno s Márou, aby mu ještě jednou poděkoval za zprávu o dopadení vraha bezdomovců. Díky Tonymu se dozví, že Mára byl dokonce při tom, když policie pachatele zatýkala. Tak dlouho vyzvídá, až mu Mára přizná celou pravdu, aniž by to jakkoliv dramatizoval. Luboše i tak ale znepokojí, jak nebezpečné povolání Karla má. Ta je ráda, že mohou náročný případ konečně uzavřít. Jirkovi ale přizná, že se včerejšek neobešel bez následků… Jak na tom Karla je? Na čem se dohodne Luboš s Márou? Co je pro Máru velké zklamání? A jak to spolu nyní Karla a Mára mají?

Rána pro Jirku

Jirka se zastaví za Šárkou se skvělou novinkou. Přemluvil jednoho svého zákazníka, aby jim dal výraznou slevu na nové parkety. Šárku to trochu zaskočí, protože s tím nepočítala. Už tak ji bude stát rekonstrukce bytu dost peněz. Jirka ji přesto přemluví, aby se s ním šla na nové parkety po práci podívat. Šárka se vymluví na Marcelino představení, ale Jirka se tak snadno odbýt nenechá… Jak Marcela zaboduje? Kdo jí je obrovskou oporou těsně před představením? Jak Šárka a Martin ustojí setkání v Marcelině přítomnosti? A co už Šárka nezvládne? Čím hodně raní Jirku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz