Ulice 26.11.2018 - 3566. díl - Setkání Martina Maléře s Binarem

Před pár dny to mezi Martinem a Veronikou hodně zabouřilo kvůli Lukáši Binarovi a jeho dárku, který Veronice věnoval. Martin přitom doteď netuší, co je Lukáš zač. Jen ví, že je to VIP klient Gábinina salonu. Teď se s ním nečekaně setká právě v salonu, kam Lukáš za Veronikou přijde. A rozhodně to pro něj nebude nic příjemného … Jak Martin ustojí setkání se sympatickým milionářem? Proč se ocitne na vedlejší koleji? A jakou to bude mít dohru?

Martin ráno zmíní před Veronikou, že by potřeboval nový oblek na zkoušky, protože ten starý mu je už hodně těsný v ramenou. Veronika mu navrhne, aby za ní zašel do salonu, kde si může vybrat ze sak, jež mají ve slevě. Tam se však Martin nečekaně setká s Lukášem Binarem...

Veronika se samozřejmě okamžitě věnuje VIP klientovi salonu, přestože s ním nepočítala. Pro Martina to je docela hořká pilulka, ovšem Šárka je na tom mnohem hůř. Jirka se jí nehodlá jen tak vzdát. Celý víkend čekal, jestli mu nezavolá, aby si vše vyříkali. Nakonec se za ní vypraví sám. Doufá, že se to mezi nimi ještě změní, ovšem o naději záhy přijde… Co už Martin nevydýchá v salonu? Co všechno Šárka přizná Jirkovi? Jakou novinkou se pochlubí Marcela? A čím Šárka překvapí Martina?

Naděje pro Janu

Jana hned po ránu srší energií a nápady, jak o sobě dát vědět na instagramu. Zapojí do toho nejen Rozinu, ale i Radku a Josefa. Zatímco Radce to nedělá nejmenší problém a ráda si s ní zapózuje, pro Josefa je to dost nepříjemné a taky nepochopitelné. Špatnou náladu mu naštěstí vzápětí spraví Rozina nabídkou, že za něj doma vyluxuje. Díky tomu se dozví od Radky, co ji nyní docela trápí… S čím se Radka svěří Rozině? Co ji zasáhne? A co je podle Roziny už trochu přes čáru u Jany?

Novinky pro Věrku

Mára má starost o Karlu, které se rozjela pořádná angína. Měla by ležet v posteli, jenže místo toho studuje další věci do práce. To by Mára ještě skousl, byť hodně nerad. Večer se to u nich však nečekaně vyostří, protože Karla riskuje kvůli práci vlastní zdraví. A to je na Máru, jenž by se rád stal co nejdříve tátou, hodně silná káva. Naloženo dostane také Věrka, která se dozví věci, jež a ní pořádně zamávají… Co namíchne Máru? Proč to dnes s Věrkou málem klepne? Co je pro ni nejhorší? A co jí k tomu poví samotný Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz