Ulice 27.11.2018 - 3567. díl - Setkání Bruna, Tobiáše, Roziny a Jany

Bruna a Tobiáše hned tak nějaká holka z míry nevyvede. Oba dva mají docela vysoké nároky, oběma v minulosti nechtěně zlomila srdce ta, kterou si vyhlédli. Kluci se do žádného seznamování proto dvakrát nehrnou. To se ale rychle změní ve chvíli, kdy se v Coolně objeví Jana s Rozinou. Přestože Tobiáš Rozinu zná, i jemu spadne čelist při pohledu na ni a její bezprostřední kamarádku, která se s ničím nepáře… Co na sebe Jana prozradí? Proč se Rozina s Tobiášem sejde? A jak holky vykolejí Bruna?

Radku hned ráno zasáhnou novinky, která jí zavolá syn. Čekala by kdeco, ale tohle je na ni prostě moc. Dozví se totiž, že nic není takové, jak se zdá. Naopak je to mnohem horší, než tušila. A bohužel se s tím už asi ani nedá nic dělat…

Josef i Rozina se snaží skleslou Radku povzbudit, ale marně. Rozina proto navrhne, že se s Janou co nejdříve odstěhují, aby Radka měla zase pokoj volný. To však Radka kategoricky odmítne. Přizná, že je ráda, že Rozina s Janou s nimi nyní bydlí. Pro ni je to aspoň příjemné zpestření… Jaké zprávy raní Radku? Jak dopadne seznámení Roziny a Jany s Brunem a Tobiášem? A jakou dohru bude mít dnešní tah holek?

Karlino rozhodnutí

Karla dorazí domů naprosto zničená až nad ránem. Mára i jeho máma o ni mají starost, protože je na ní vidět, jak jí je zle kvůli angíně a vyčerpání. Karla přizná, že se sledovačkou nepočítala, ale bohužel se nedalo nic dělat. Máru to jen namíchne a hned začerstva si ji kvůli tomu podá. Pro Karlu je to poslední kapka. Dospěje k rozhodnutí, jež později pořádně zaskočí Jirku Hermana. Zatímco Mára se strachuje hlavně o Karlu, Luboš má obavy i o Věrku… K čemu Karla dospěje? Jak na to zareaguje Mára? Co trápí Věrku? A čím ji překvapí Luboš?

Následky Milošova poblouznění

Miloš sice bydlí doma, ovšem to je asi jediné pozitivum na jeho současné situaci. Bedřichovi si postěžuje, jak se k němu Eva nyní chová. Jen mu udílí rozkazy, nic víc. Bedřich se ho snaží povzbudit, ovšem Miloš vidí momentálně všechno černě. Samotného Bedřicha o pár hodin později nepříjemně zaskočí jedna novinka, kterou mu prozradí Jindra. A důvod k radosti nemá ani Anča… Jak to nyní chodí u Miloše doma? Čím Jindra moc nepotěší Bedřicha? A co Anče vyčte Petr? Proč to mezi nimi trochu zaskřípe?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz