Ulice 28.11.2018 - 3568. díl - Patálie Radčina syna

Špatné zprávy obvykle přicházejí hodně nečekaně. Tentokrát zasáhnou Radku, jež ani v nejmenším netuší, čím si právě teď prochází její ženatý syn. Je jí sice trochu divné, že se mu nemůže dovolat, ovšem důvod, proč tomu tak je, by ji nenapadl ani ve snu. O to větší šok zažije, když se ho dozví. A aby toho nebylo málo, dočká se pořádně ledové sprchy od své snachy, se kterou až dosud vždy vycházela… Co Radku raní nejvíc? A kdo jí je překvapivě největší oporou?

Josef se od brzkého rána snaží povzbudit přešlou Radku, která je na tom ještě hůř než včera. Jakmile ale do kuchyně vejdou holky, jež mají po včerejšku evidentně pořádnou kocovinu, nedá mu to, aby si hlavně do Jany nerýpnul…

Zatímco Jana se snaží dát do kupy, aby vyrazila do práce, Rozina se věnuje skleslé Radce. Až teď se dozví, proč Radka v noci nemohla spát a co s ní bylo. Radka jí prozradí, že jí včera večer syn zavolal další špatné zprávy. Rozina jí proto doporučí, aby se za snachou vypravila a na rovinu si s ní o všem promluvila. Radka zprvu odmítá, ale pak se za snachou přeci jen vypraví… Co bude muset Radka dlouho vydýchávat? Co si o tom myslí ostatní? A proč se Rozina a Jana nepohodnou kvůli Josefovi?

Podpásovky od Petra

Anča má od rána výbornou náladu. Zuzaně prozradí, že včera měli s Petrem nádherný večer, takže se zdá, že je opět vše zalité sluncem. Tedy až na jednu drobnost. Anču mrzelo, že spolu včera nemohli strávit více času. Bedřich na rozdíl od ní neřeší věci čistě vztahové, nýbrž svou dceru, pro kterou chce to nejlepší, A tak Jindře navrhne něco, co se týká Lady, něco, co ji docela vykolejí… Jak to Bedřich vidí dál? Co Anče provede Miloš? A čím ji necitlivě raní Petr? Co jí vyčte?

Sourozenecké hecování

Marii už otrnulo. Cítí se docela dobře, ale zatím je stále v nemocnici. Na lůžku se dost nudí, navíc začíná mít roupy i chutě. A tak zavolá bráchovi, aby vyzkoušela, co vydrží. Požádá ho, aby jí donesl pivo, navíc ne ledajaké. Vlastimil Pešek nechce o něčem takovém ani slyšet, ovšem Marie se nedá. Tak dlouho ho hecuje, až mu pořádně zdvihne mandle… Co je podezřelé Amálii? Co Vlastimil Pešek nakonec vyvede? A jakou to má dohru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz