Ulice 29.11.2018 - 3569. díl - Sex Martina a Šárky?

Jak odolat zakázané lásce? Šárka i Martin bojují se svými city už přes měsíc. Martin nechce být Veronice nevěrný, jenže do Šárky se zamiloval. Samotná Šárka je do Martina zamilovaná již několik let. Tehdy ji odmítl, teď jí dal naopak nechtěně naději, že by spolu přeci jen mohli něco mít. Ve chvíli, kdy se zdá, že překročí pomyslnou mez, se ale stane něco, co Martina rychle vrátí do reality. To je však jen začátek muk, která ti dva zažijí… Co se stane? Jaké zoufalé věci udělají?

Milošova omluva Anči

Miloš si prostě nemůže pomoci. Také dnes hlídkuje náležitě maskovaný před pekařstvím, aby si konečně promluvil s Ančou. Ta se ho snaží opět odpálkovat, ale nakonec se jí zkroušeného Miloše přeci jen zželí. Co udělá?

Miloš je rád, že se může konečně Anče omluvit za vše, co způsobilo Evino odhalení, že je právě ona jeho múzou. Ujistí Anču, že jí nechtěl nijak komplikovat život a že ho to všechno hodně mrzí. Neodpustí si ovšem povzdech, že v tom jsou navíc oba nevinně. Anče také navrhne, že vše vysvětlí i jejímu Petrovi… Jak na to Anča zareaguje? Před čím varuje Miloše Bedřich? Čím překvapí Anču Petr? A co udělá velkou radost Bedřichovi?

Marie ve svém živlu

Evžen využije náhodného setkání s Blankou, aby si s ní vysvětlil nedorozumění, ke kterému mezi nimi došlo před týdnem, při jejich posledním setkání. Blanka to ale bere s nadhledem, Ujistí ho, že s pitím opravdu nemá žádný problém, byť se to tak může zdát. Na delší povídání nemá čas, protože jede pro mámu do nemocnice. Marii totiž konečně propustí po operaci do domácího ošetřování. Úplně domů, k ní na statek, ji Blanka ale nepustí… Jak si Marie vystřelí z Vlastimila Peška? Které téma je pro Blanku nyní hodně citlivé? A čím na ni později zapůsobí Evžen?

Jirkův výbuch

Veronika a Jitka se stanou náhodnými svědkyněmi žárlivé scény, kterou udělá Jirka v hospodě Šárce. Té to není ani trochu příjemné před hosty, a už vůbec ne před Veronikou. Zhrzený Jirka je však k nezastavení. Chce vědět, za koho ho Šárka vyměnila. Neváhá jí kvůli tomu dělat dusno v práci, protože nemá ani jinou možnost, kde si s ní promluvit. Veronika to později prozradí Martinovi, který má co dělat, aby na sobě nedal nic znát… Jaké následky má scéna v hospodě? Na jakou mez se spolu dostanou Martin a Šárka? Čím Martin překvapí všechny doma? A jaké skvělé zprávy se dozví Marcela?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz