Ulice 30.11.2018 - 3570. díl - Co má Blanka s Patrikem?

Blanka a Evžen kolem sebe krouží už docela dlouho. Zpočátku bylo každé jejich setkání tancem na minovém poli a obvykle skončilo nějakou katastrofou. To se naštěstí změnilo. Postupem doby oba zjistili, že ten druhý není tak strašný, jak se jim zpočátku zdálo. Jen co si k sobě najdou cestu, přiletí bohužel další ťafka, která hlavně Evžena hodně zasáhne. Blanku totiž nachytá celou rozzářenou ve společnosti neznámého muže, ke kterému má evidentně velmi blízko… Co je pro Evžena hodně hořkou pilulkou? Jaký vztah má Blanka s Patrikem v podání Jiřího Hány?

Blanka a Evžen na sebe náhodou narazí hned ráno před domem. Shodnou se na tom, že večer byl pro oba příjemný a že si ho někdy zopakují. Shodou náhod se potkají o pár hodin později znovu v hospodě, kam Blanka zajde na skleničku s Patrikem, spolužákem z vysoké školy. Co je pro Evžena docela potupné?

Marie se doma dost nudí, a tak opět navštíví bráchu a Amálii. Ta navrhne, že by si tentokrát mohli zahrát něco ve třech. Vlastimil Pešek okamžitě navrhne mariáš, ovšem Amálie a Marie si prosadí kostky. Marie s přehledem vyhraje i tentokrát, až je to Amálii podezřelé. Odpoledne si chce mámu užít Blanka, ale Marie ji raději vyšle na kávu s bývalým spolužákem Patrikem… Jak to spolu Blanka a Patrik mají? Jak Blanka bere Evžena? A co si o něm myslí Marie?

Zlom mezi Šárkou a Martinem

Marcela navrhne Šárce, aby si s ní šla zaběhat místo strejdy, který odjel do Loučky. Šárku to zaujme, ale snaží se na sobě nedat nic znát. Marcela se jí svěří, jak blízko k sobě se strejdou mají a že ji podporuje i co se týče stáže v Holandsku. Samotný Martin se zatím snaží soustředit v Loučce na učení. Bohužel se mu to moc nedaří. Navíc ho později rozhodí zpráva od Šárky, že je v Loučce… S čím se Šára svěří Martinovi? Jak to s ní Martin skončí? Co to se Šárkou udělá? A čím Martina překvapí Veronika? Co už Martin neustojí?

Návštěvy u Tomáše

Tereza zajde o volné hodině za tátou do nemocnice, aby ho trochu podpořila. Ten však její oporu momentálně nepotřebuje. Skvěle se baví s Vlaďkou při hře, díky níž si oba procvičují mozkové závity. Terezu to docela zarazí, protože netušila, že ti dva jsou i nadále v kontaktu. Na rozdíl od ní to Davida či Otu moc nepřekvapí… Co si o tom myslí Ota? Jaké novinky má Tomáš? A na čem se Tereza dohodne s Davidem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz