Ulice 3.12.2018 - 3571. díl - Martin a Šárka bojují se zamilovaností

Je čas adventu, ale Martin i Šárka si mohou nechat o adventní náladě jen zdát. Už nějaký čas bojují s vlastními city, snaží se jim odolat, jenže to je čím dál těžší. Ženatý Martin nechce v žádném případě ohrozit své manželství či ublížit Veronice. Každé jejich setkání je pro ně proto těžkou zkouškou s nejistým výsledkem… Jak to Martin a Šárka ustojí dnes, navíc v přítomnosti Veroniky? Čím Šárka naprosto rozhodí Martina? A proč skončí v slzách?

Maléřovi se vrací z Loučky až dnes. Brzy ráno u nich panuje čilý ruch, ale Martin je stále myšlenkami mimo. Veronika to přičítá jeho závěrečným zkouškám v kurzu, ovšem pravda je jiná. Kvůli Šárce se však netrápí jen Martin. Také Jirka je ze všeho, co se v posledních dnech stalo, hodně špatný…

Jirka znovu zajde za Šárkou do hospody, aby si v klidu promluvili. Šárka o další scény nestojí, trochu se obává, co bude. Navíc není úplně ve své kůži, protože při cestě do práce jak na potvoru narazila na celou rodinu Maléřových, jež právě přijela z Loučky. Veronika ji navíc nenechala ani jen tak proklouznout… Kdo odhalí Martinovo tajemství? Co chce Jirka Šárce? Co je divné Veronice? A jak Martin zareaguje na Šárčino otevřené vyznání?

Terezino podezření

Pro Davida a Terezu jsou společná rána čím dál větší vzácností. Užívají si jeden druhého, David se snaží být Tereze i oporou. Dohodnou se, že Tomáše dnes vyzvedne z nemocnice a postará se o něj doma, dokud bude Tereza ve škole. To mu tak úplně nevyjde, protože musí na setkání s kolegou a studenty z rakouské univerzity. Tomáš ale sám nezůstane. Společnost mu dělá opět Vlaďka, což Terezu hodně překvapí… Z čeho a proč Tereza podezírá Vlaďku a Tomáše? Co si o tom myslí David? A co prskne před Otou na Filipa, Standu a Jakuba?

Varování pro Anču

Bedřich je rád, že může být po večerech a ráno s Ladou. Jindra mu ji i nadále vozí, aby se Honza alespoň trochu vyspal, protože každý den musí vstávat brzy ráno do práce. Podle Miloše je za tím ještě něco jiného. Myslí si, že to Jindře doma skřípe a že má o Bedřicha opět zájem. On sám přitom nemá doma na růžích ustláno. Zatímco jeho Eva pěkně dusí, Anča dělá doma pomyšlení Petrovi, jenž se k ní stěhuje… Jak to spolu nyní mají Bedřich a Jindra? Jak to chodí u Miloše doma? A co by mělo být varovným signálem pro Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz