Ulice 7.12.2018 - 3575. díl - Těhotenství Karly

Co může být pádnějším důvodem k zakopání válečné sekery mezi exmanželi než zjištění, že by mohli být už brzy prarodiči? Věrka Marečková si nepřeje již několik let nic jiného než stát se babičkou. Teď to konečně vypadá hodně nadějně, ovšem Věrčinu radost kalí Lubošova zatvrzelost. Pořád jí totiž nevěří, že Kryštof je opravdu jeho syn. S tím se ale Věrka nehodlá smířit… Co udělá? Jak to spolu s Lubošem nyní mají? A jak na tom je Karla? Proč ji Mára varuje právě před mámou?

Karla a Mára si ráno užívají společné chvilky, kterých je ale méně, než by si přáli. Karla jde totiž poprvé po nemoci do práce, a tak nechce přijít pozdě na poradu. Máru zajímá, jak to s ní bude dál, jestli Jirka Herman dodrží své slovo. Karla se parťáka zastane, sama však netuší, jak to teď bude v práci mít…

Později se Karla s Jirkou sejde, aby se dohodli na novém režimu práce. Jirku moc netěší, že přijde o skvělého parťáka, ale snaží se jí vyjít vstříc. Dost ho však zaskočí Karlina informace, že by změny jejího zařazení měly proběhnout mnohem dříve, než jak se původně domluvili… Jak to Karla vidí dál? Co na to Jirka? A jak dopadne společná rodinná večeře u Karly a Máry? Jaké tajnosti má Věrka?

Magda překvapuje

Magda se ráno seznámí s Otou, jemuž padne okamžitě do oka díky svému outfitu. Ota to samozřejmě ihned s nadsázkou okomentuje, čímž Magdu trochu zaskočí. Tereza ji ale ujistí, že vypadá jako obvykle. Magdu tím uklidní, ovšem Ota ji z hlavy hned tak nepustí. Tereza Magdě ještě navrhne, aby u ní přespala i dnes. Těší se, že spolu ještě něco podniknou, ale plány jí trochu změní Vlaďka, která se u nich opět zastaví na návštěvu. Tomáše tím samozřejmě potěší, Tereze ale po včerejšku nasadí ještě většího brouka do hlavy… Jak vnímá Vlaďku a Tomáše Magda? Co je pro Otu pořádný šok? A jaké změny čekají Magdu v nejbližší době?

Blančin boj

Marie se zeptá Blanky, jak to plánuje na Vánoce. Blanka jí ale odpovědět nedokáže, protože to nezáleží jen na ní. Chce být s dětmi, jenže už záhy opět narazí u manžela. Ten s dětmi počítá na Štědrý den, na Blanku nebere žádné ohledy. Dokonce jí nedokáže nyní napevno slíbit ani to, že za ní děti přijedou pětadvacátého. Pro Blanku je to další velká podpásovka, která ji opět srazí do kolen… Co je pro Blanku nejhorší? K čemu se nakonec odhodlá? A co si o tom myslí její máma? Proč má o Blanku čím dál větší starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz