Ulice 10.12.2018 - 3576. díl - Starosti Blanky a Radky

Do Vánoc zbývají dva týdny. Většina z nás se už těší, jak nejkrásnější svátky v roce stráví se svými blízkými. Ne každý má ale takové štěstí. Blanka a Radka se sice neznají, jedno však mají společné. Letošní advent si nedokážou ani pořádně užít, protože nemohou být s těmi, které milují – Blanka se svými dětmi, Radka zase s vnoučaty. Navíc to vypadá, že jim o Štědrém dni zbudou jen oči pro pláč stejně jako dnes. Obě totiž raní novinky, které se dozví a které se týkají právě Vánoc… Proč se Blanka sesype? A co neustojí Radka? Co je pro obě hodně bolestivé? A kdo jim je překvapivě velkou oporou?

Magdin pracovní pohovor

Magda dnes opět přijede do Prahy kvůli pohovoru u Boženy Puklické. Hned ráno ji čeká nezvyklé probuzení, o které se jí postará David. Vzápětí si sama vystřelí z Oty, jenž stále řeší její barvoslepost…

Magda by o místo na gymnáziu, kde učí také Tereza, hodně stála, ale ředitelka Puklická ji s otevřenou náručí hned nepřijme, byť shání náhradu za Davida. Trochu ji zaskočí Magdin outfit, jenž příliš nekoresponduje s její představou o tom, jak by měla pedagožka na gymnáziu vypadat. Zároveň ji zarazí skutečnost, že si Magda hledá místo během školního roku. Ta musí jít s pravdou ven, co za tím vězí… Co na sebe Magda prozradí? Čím šokuje Terezu? A proč dělají Davidovi starost rodiče? Co se dozví od táty?

Rozininy narozeniny

Rozina má dnes narozeniny, ovšem do slavení se jí moc nechce. Mrzí ji, že se jí neozval Victor. Podle ní je to jasné znamení, že je mezi nimi konec. Začíná si myslet, že jejich vztah nemá moc šanci vzhledem k tomu, že je dělí tisíce kilometrů, a hned tak se spolu neuvidí. Zatímco Josef na vnuččiny narozeniny nezapomněl, Radce úplně vypadly z hlavy kvůli dění v její rodině. Pořád ji trápí krach synova manželství i to, že se už tak dlouho neviděla s vnuky… Jaké překvapení si pro Rozinu všichni připraví? Co Rozině napíše Radčina snacha? Proč Radka skončí v slzách? A jak to má Rozina s Victorem?

Dárek pro Amálii

Blanka stále netuší, jak to bude na Vánoce. Manžel na její návrh zatím nezareagoval, což Blanka nepovažuje za dobré znamení. Amálie se jí svěří, že má podobné zkušenosti, protože její první manžel ji také podváděl. Zatímco Blanka se snaží zaměstnat pečením cukroví, Vlastimil Pešek a Marie řeší dárek pro Amálii k narozeninám. Vlastimil Pešek má jeden vyhlédnutý, ale Marie ho přesvědčí, aby koupil něco osobnějšího… Co Marie vymyslí pro Amálii? Co bude Amálii divné? A co je další velkou podpásovkou pro Blanku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz