Ulice 17.12.2018 - 3581. díl - Nyklová se trápí kvůli Vendule a Pavlíkovi

Do Vánoc zbývá už jen jeden týden, advent vrcholí, všude panuje předvánoční shon, který večer střídá sváteční nálada. Jen Vilma Nyklová si letošní advent nedovede ani trochu užít kvůli Vendule a Pavlovi. Tak moc by si přála, aby se ti dva dali dohromady, jenže ono to zatím vypadá na pravý opak. Poslední zprávy, které o nich má, jí bohužel udělají jen další vrásky na čele. A právě dnes odhalí něco, co s ní málem sekne… Na co Vilma Nyklová přijde? Z čeho bude mít pořádný šok?

Vendula se ráno před babičkou nechtěně prořekne, že ji bolí ruka kvůli štípání dříví. Nyklová se toho okamžitě chytne, protože Vendula v pátek tvrdila, že jede za rodinou do Sokolova. Vendula si hbitě vymyslí historku, že v neděli byla ještě za kamarádkou, ale Nyklová jí na to neskočí…

Vilmě Nyklové je jasné, že se něco děje. A dělá jí to velké starosti, protože se obává, že se Vendula vrátí nazpět do Sokolova. Myslí si, že si tam Vendula někoho našla, neboť tam začala jezdit podezřele často. Lumír se ji marně snaží uklidnit, Nyklová si to vymluvit nenechá. Lumír jí však pravdu neřekne… Proč Vilma Nyklová opět bije na poplach? Proč na radnici pomalu houstne atmosféra? Čím Mastný vyhrožuje Denise? A co všechno Vilma Nyklová nakonec odhalí?

Martinova obhajoba

Martin má nervy na pochodu kvůli dnešní obhajobě svého projektu. Pomalu se kvůli tomu ani nevyspal. Od brzkého rána sedí u počítače a snaží se připravit na vše, nač by se ho komise mohla ptát. Veronika se ho snaží podpořit, jenže Martin se na ni utrhne, aby ho nerušila, takže u nich atmosféra ještě víc zhoustne. Přes den Veronika netrpělivě čeká na zprávu, jak dopadl. Ta však stále nepřichází. Navíc se Veronika nechtěně postará o nepříjemné chvilky Šárce… Čím? Jak Martin nakonec dopadne? Čím překvapí Veroniku? A co prozradí Jardovi?

Ťafka pro Petra

Bedřich hned ráno zavolá Anče, aby se s ní dohodl na předčasné nadílce pro Chrise, kterou s Frantou naplánovali již na zítřejší podvečer. Anča mu potvrdí, že si to nenechá ujít, a hned se i nabídne, že jim pomůže s pohoštěním. Bedřich ji pro jistotu upozorní, že zítra bude mít i Ladu. Anča v tom žádný problém nevidí. Ujistí ho, že proti ní nic nemá. Zatímco Anča se na zítřek těší, pro Petra je to obrovský škrt přes rozpočet… Jakou hořkou pilulku musí Petr spolknout? A před čím varuje Bedřich Miloše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz