Ulice 20.12.2018 - 3584. díl - Vánoce u Marečků

Za čtyři dny začnou nejkrásnější svátky v roce, kdy by nikdo neměl být sám. Vánoce chceme pokaždé strávit s těmi, které máme rádi, na kterých nám záleží. Obvykle si dlouho lámeme hlavu, jaký dárek od Ježíška by je opravdu potěšil, čím bychom jim splnili jejich vyslovená i nevyslovená přání. Nadělovat se chystají také exmanželé Věrka a Luboš, kteří tentokrát dělají se svými dárky velké tajnosti. Oprávněně. Jsou to dary, jež se penězi nedají zaplatit, dary, jež každého dojmou… Jaká překvapení chystají? A co udělá největší radost Márovi?

Vyjasnění u Terezy a Davida

Tereza je po včerejšku hodně přešlá. Místo příjemného předvánočního setkání s rodiči to nečekaně mezi všemi pořádně zhoustlo. Radost jí udělá jen Matěj, jenž pro ni má skvělou novinku. Pravda, Otu jeho plány trochu zaskočí, ale Terezu hodně potěší…

Později se Tereza docela zapotí kvůli Davidovým rodičům a svému tátovi. Zatímco David se sejde se svým tátou, Terezu čeká setkání s Vlaďkou a pak také s vlastním tátou. Tereza tuší, že to nebude nic příjemného. Jenže je to ještě horší, než se zdálo… Jak to spolu Davidovi rodiče mají? Proč Vlaďka skončí v slzách? Jak se ke krizi mezi nimi Tereza a David postaví? Jak na tom je Tomáš? A jaké zprávy má pro Terezu Matěj?

Veroničiny nečekané plány

Martin si tentokrát donese z běhání cennou trofej – vlastnoručně natrhané jmelí. Adventní pohoda ale u Maléřových stále nepanuje. Všichni jsou v jednom kole, Veronika se navíc dnes chystá za Šárkou, což Martina moc nepotěší. V Šárce docela hrkne, když ji Veronika osloví v hospodě. Má co dělat, aby setkání s ní ustála. Veronika navíc přišla cíleně za ní, aby jí nabídla jakoukoliv pomoc s pořádáním zítřejší akce. Jenže to je paradoxně to poslední, po čem provinilá Šárka nyní touží… Jak Šárka setkání s Veronikou zvládne? Co Veroniku napadne v souvislosti se Šárčinou charitativní akcí? A oč Veronika požádá Lukáše Binara?

Lubošovo překvapení

Karle a Márovi dělá starost Věrka. Ta sice tvrdí, že je v pohodě a že jí vyhovuje, že o Vánocích bude sama, ale Karla ani Mára jí to nevěří. Dohodnou se proto, že ji na Štědrý večer pozvou k sobě. Svátky řeší také Luboš, jenž se dnes pochlubí Márovi, že konečně našel slušný pronájem. Plánuje si společné bydlení s Arnoštem, pro kterého to má jako vánoční dárek… S čím se Mára svěří Tonymu? Jak a kde nakonec s Karlou stráví Vánoce? A co chystá o svátcích Bruno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz