Ulice 7.1.2019 - 3586. díl - Binar balí Veroniku

Ulice se vrací po čtrnáctidenní pauze ve vysílání zpět na obrazovky. Právě dnes startují novoroční díly, které jsou nabité ději, zvraty i emocemi. Na co se můžete těšit hned tento týden? Například na velkou romantiku u Nyklových, nečekané drama u Liškových kvůli Frantovi, obrovský zlom ve vztahu Šárky a Martina či na nečekanou lekci Filipově školní partičce. A nejen to. V salonu se dnes pořádá charitativní bazar, kterého se samozřejmě zúčastní i sympatický milionář Lukáš Binar. Od dnešní akce si ale slibuje mnohem víc než jen dobrý skutek. Otevřeně začne balit Veroniku… Jak Veronika zareaguje? A jak se to podepíše na vzájemných vztazích?

Maléřovi popřejí hned ráno Filipovi k narozeninám, ale oslavu odloží až na čtvrtek, kdy se sejde zase celé rodina. Veronika pak spěchá do salonu, kde dnes pořádá charitativní tříkrálový bazar. Ten si nenechá ujít ani Lukáš Binar, jenž se na Veroniku očividně už hodně těšil…

Lukáš Binar je dnes samé překvapení. Ukáže se ve chvíli, kdy ho nikdo nečeká, s taškou nabitou věcmi do bazaru. Díky tomu se seznámí s Rozinou i Marcelou, na které hodně zapůsobí. To největší překvapení si ale nechá jen pro Veroniku, až spolu navečer osamí… Čím Lukáš pořádně vykolejí Veroniku? Čím dostane Marcelu? Co se nebude moc zamlouvat Martinovi? A jak Šárka ustojí další nečekané setkání s Veronikou?

Pavlovo překvapení

Pavel si po ránu všimne, jak si Vendula smutně prohlíží snubní prstýnek. Před ním se Vendula tváří, jako by se nic nedělo, ovšem zdání klame. Pavla později docela zaskočí zjištění, že Vendula věnovala své svatební šaty Veronice do jejího tříkrálového bazaru. Je to pro něj velký šok, protože něco takového ani v nejmenším nečekal. Zatímco Pavel a Vendula řeší svoji budoucnost, Lumír s Tondou Hložánkem a Denisou Mastnou mají na mušce Radka Mastného…Jak Tonda Hložánek setře Áju? Čím začne Mastný vyhrožovat Lumírovi? A čím Pavel vyrazí dech Vendule? K čemu se rozhodne?

Bedřichovo podezření

Jindra doveze Bedřichovi Ladu s velkou omluvou, že je to až dnes, protože se jim prodloužil pobyt mimo Prahu. Bedřich to bere s nadhledem, neboť sám byl v jednom kole, a to nejen pracovně. O svátcích si ho vzal pod svá křídla Miloš a pak i Ondra s Matoušem, což pro něj bylo docela náročné, protože alkohol tekl proudem. Miloš se za Bedřichem zastaví i dnes, a tak se stane svědkem jeho skypeu s Jean Claudem, který mu začne vrtat hlavou… Co bude Bedřichovi divné? Jak na to zareaguje Miloš? Co prozradí Bedřichovi Anča? Co se moc nezdá Zuzaně? A co se stane Petrovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz