Ulice 8.1.2019 - 3587. díl - Skyler odchází od Franty

Na konci roku byl Franta plný plánů do života, teď si o něj všichni dělají starost. Neunese totiž kopačky od Skyler, která od něj odejde i s jejich dvouletým synem za jiným. Pro Frantu je to jako blesk z čistého nebe, vůbec netušil, že se u nich k něčemu takovému schyluje. Jeho život se náhle ocitne v troskách, nikdo neví, co bude dál. A nejen to. Franta najednou zmizí, aniž by dal komukoliv o sobě vědět… Co je s Frantou? Co všechno hrozí? A jak se k jeho zmizení postaví rodiče Skyler a Liškovi?

Bedřicha hodně zaskočí neohlášená a nečekaná návštěva z Amsterodamu. Najednou u něj zazvoní Jean Claude, jenž bohužel přiveze samé špatné zprávy. Bedřichovi se tím jen potvrdí včerejší zlé tušení, že se něco děje...

Anča má ráno poměrně náročné, protože Petr se hned po probuzení domáhá její péče. Ještě před jejím odchodem do práce na ní vyloudí slib, že přijde domů hned po práci, a pak si vyškemrá i několikaminutovou masáž. Anče s ním pomalu začíná docházet trpělivost, ale zatím se snaží nedat na sobě nic znát… Jaké špatné zprávy přiveze z Amsterodamu Jean Claude? Co je s Frantou? Proč si o něj všichni dělají starost?

Jak to bude se svatbou?

Vendula se po Pavlově včerejší žádosti o ruku zase těší na svatbu. Opět celá září štěstím. Radost jí kalí jen pomyšlení na babičky, jež jsou schopny svou řevnivostí zhatit i druhou svatbu, jakmile se o ní dozví. S Pavlem se proto dohodne, že to zatím budou před blízkými tajit. Vendula však na rovinu přizná, že si nedovede představit, že by se vzali tajně a na svatbu nikoho nepozvali. Zatímco ti dva řeší sňatek, Lumír s Tondou Hložánkem bojují na radnici proti levárnám Mastného… Co ti dva vymyslí? Co Pavlovi a Vendule doporučí ohledně svatby Lumír a Světlana? A jakou strategii nakonec Pavel a Vendula vymyslí?

Jirka, Martin a Šárka tváří v tvář

Marcela se po delší době potká neplánovaně v Coolně s Brunem. Setkání je to zpočátku docela rozpačité, ale Brunova bezprostřednost Marcele pomůže setřást ze sebe napětí. V Coolně je také Jirka, jenž náhodou zaslechne, že se Marcela se Šárkou chystají na taneční přehlídku. Když se vzápětí holky ocitnou v nouzi, Jirka je překvapivě zachrání… Co Jirka udělá? Jak to spolu nyní mají Jirka a Šárka? A co nastane, když se na jednom místě potkají Martin, Šárka, Jirka a Marcela?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz