Ulice 9.1.2019 - 3588. díl - Martin zachraňuje Šárku

Před Vánoci se zdálo, že Martin svému pokušení přeci jen odolal. Přesto že se zamiloval do Šárky, nerad by ohrozil své manželství s Veronikou, kterou má rád a na které mu záleží. Nechtěl být nevěrný, myslel si, že jemu se něco takového nikdy nestane. Šárce se snaží již nějakou dobu vyhýbat, ale dnes na sebe souhrou náhod znovu narazí v dost vypjaté situaci. Martin Šárku zachrání, sám to však odnese mnohem hůř, než by se původně zdálo… Co se stane? A jak se to podepíše na jejich vztahu i životě?

Jirka zajde po delší době opět do hospody, kde je nezvykle plno. Šárce hned nabídne pomoc, ale ta ji odmítne s tím, že zvládá. Jirka si tedy začne dělat své věci, ovšem snaží se i komunikovat se Šárkou. Zase je pozorný jako dřív, na Šárce mu evidentně pořád záleží…

Návštěva hospody se Jirkovi zvrtne ve chvíli, kdy za ním dorazí táta, aby s ním oslavil jeho zítřejší narozeniny. Hned začne objednávat panáky, k Šárce se pořád chová jako k Jirkově holce. Tomu tak nezbude nic jiného než přiznat, jak se věci skutečně mají. To se bohužel neobejde bez následků, jež budou mnohem větší, než by kdokoliv tušil… Co si Šárka a Jirka vyslechnou od Tondy Hložánka? Proč dojde k velkému konfliktu mezi Jirkou a Martinem? A co všechno právě tenhle konflikt zaviní? Jak to bude dál s Jirkou, Šárkou a Martinem? K jakým zvratům ještě dojde?

Nové zprávy o Frantovi

Anča má za sebou probdělou noc v overalu na spaní kvůli starosti o Frantu. Nad ránem jede k Bedřichovi, aby se domluvili, jak postupovat dál. U Bedřicha narazí i na Zuzanu, která je na tom podobně. Všichni jsou bezradní, přemýšlí, kde Frantu hledat, kdo by o něm mohl něco vědět. Zároveň začnou plánovat pátrání v Amsterodamu, kam míní co nejdříve vyrazit. Ještě před tím se však dozví něco, co zásadně změní celou situaci… Jaké zprávy všechny vykolejí? Proč se z Anči a Zuzany stanou opět tak trochu soupeřky? Čeho se začne obávat Miloš po rozhovoru s Jean Claudem? A jak zaperlí Petr?

Davidův odjezd

David odjíždí brzy ráno opět do Lince. Loučení je pro něj i Terezu hodně těžké, protože to pro ně znamená opět vztah na dálku. Před Davidem se Tereza ještě drží, ale ve škole se sesype. Otovi přizná, že jí David už teď moc chybí, neboť si o svátcích a prázdninách zvykla, že spolu opět tráví téměř všechen čas. Vůbec neví, jak bude další odloučení zvládat, je to pro ni čím dál horší… Jak ji Ota podpoří? Jak společně oslaví jeho narozeniny? A co si ve škole dovolí Filipova partička?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz