Ulice 10.1.2019 - 3589. díl - Jakub, Filip a Standa narazí

Filip, Jakub a Standa jsou teprve v prváku na gymplu, ale už teď se tváří jako mistři světa a dovolují si mnohem víc než ostřílení mazáci z vyšších ročníků. Myslí si, že jejich třídní je na ně krátký, že to s ním vždycky nějak uhrají. Tentokrát však nečekaně narazí. Magda je srovná do latě tak, že budou krotcí jak beránci. A hned následujícího dne jim dá pořádnou lekci také Ota… Co se klukům vymstí? A co jim provede Ota?

Jirkovy omluvy

Jirka, Martin ani Šárka na tom nejsou po včerejšku právě nejlépe. Jirka má obrovskou kocovinu i okno, takže moc netuší, co všechno se večer ještě odehrálo. Jen si uvědomuje, že byl nepříjemný na Šárku, a tak se s ní sejde, aby se jí omluvil…

Šárka má náročný den hned od rána. Nečekaně se totiž potká na chodbě s přátelskou Veronikou, což je to poslední, po čem by po včerejším sexu s Martinem toužila. Později jí nechtěně naloží i Jirka svou omluvou. A není sama. Jirka se pak vypraví za Martinem, aby se omluvil také jemu… Co všechno se Jirka dozví od Šárky? Čím moc nepřidá Martinovi? Proč se Šárka sesype? Co Veronice prozradí drbna Nyklová? A co neustojí Martin?

Frantův návrat

Petr se ráno snaží povzbudit skleslou Anču, jež má velkou starost o Frantu. Anču přijde podpořit hned po ránu i Eva, což není dvakrát po chuti Petrovi, kterému leží v žaludku od jejich incidentu před Vánoci. Přes den je Anča jak na trní. Marně čeká na zprávy z Amsterodamu, jež dlouho nepřicházejí. A když konečně přijdou, nejsou ani trochu dobré. O to víc ji vzápětí překvapí Franta svým nenadálým příjezdem… Jak na tom Franta je? Co Anče prozradí o rozchodu? A proč o něj má Anča ještě větší starost?

Lekce od Magdy

Magda jde ráno za ředitelkou Puklickou, aby se s ní domluvila na nástupu na gymnázium. Před školou hned srovná do latě Filipa, Jakuba a Standu, kteří tam před vyučováním kouří. S Puklickou se Magda dohodne, že hned zítra přijde podepsat smlouvu a na školu nastoupí na začátku pololetí. To je dobrá zpráva nejen pro ni, ale také pro Terezu, která se na ni již hodně těší… Co jí Tereza prozradí ohledně své výpovědi? Co se Ota dozví od Magdy? A čím Magda trochu zaskočí Puklickou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz