Ulice 15.1.2019 - 3592. díl - Josef hrdinou sociálních sítí

Jsou výzvy, které se prostě nedají odmítnout, i když jsou občas hodně kuriózní. Mladá a akční Jana, která sdílí svůj život s fanoušky na sociální síti a na počtu jejich laiků je už závislá, zjistila, že velký ohlas mají videa s dědou Roziny, jenž mnohdy ani netuší, že ho natáčí či fotí. Teď ale sám navrhne hned dvě videa, která jsou velkou výzvou nejen pro něj, ale také pro Janu… Jak si Jana poradí s netradičními výzvami? A co se rozpoutá poté, co Jana vypublikuje na sociální síti nová videa s Josefem, jenž je v nich zachycen v nezvyklých situacích?

Vendula a Pavel oznamují svatbu

Vendula a Pavel se berou už zítra, ale jejich babičky o tom nemají dosud tušení. Neví o tom ani Mário, se kterým Pavel počítá jako se svým svědkem. A protože se termín svatby neúprosně blíží, Pavel a Vendula jdou s pravdou ven…

Zatímco Pavel a Vendula řeší zítřejší svatbu, Lumír má plnou hlavu boje proti Mastného levárnám na radnici. Spolu s Tondou Hložánkem a Denisou Mastnou nyní dají novému starostovi docela slušnou lekci, kterou jen tak nerozdýchá. Dech budou později popadat i babičky, které Pavel s Vendulou postaví před hotovou věc… Jak babičky zareagují na oznámení, že je zítra svatba? Jak Mário? Čeho se začínají Pavel a Vendula obávat? A jaký boj se rozhoří na radnici?

Konflikt kvůli Vojtovi

Karla ráno přizná Márovi, proč ji Vojtův krutý osud včera tak rozhodil. Osiřelý klučina jí totiž připomněl malého brášku v dobách, kdy přišli i oni o rodiče. Karla si myslí, že je už nad věcí, ale další vyšetřování úmrtí Vojtovy matky s ní znovu zamává. Od Jirky Hermana se totiž dozví, co všechno už má Vojta za sebou. Náročný den čeká i Máru, jenž tátovi stále pomáhá najít nějaké slušné bydlení… Proč se Karla chytne s Jirkou Hermanem? Co je podle něj hodně přes čáru? Co Mára doporučí tátovi? A jak na tom jsou čerstvě těhotná Dominika a Tony?

Výzva pro Janu

Jana využije každé příležitosti, aby fanoušky na sociálních sítích zásobila novými zajímavými videi ze svého života. Tentokrát se zaměří na dědu Roziny, jehož nachytá, jak si zpívá při vaření. Ihned si ho natočí, aby to poslala dál do světa. Ovšem Josef má jiný nápad. Navrhne jí, že společně natočí jiné video. To je pro Janu samozřejmě výzva, kterou okamžitě přijme… Jak se jim to povede? Proč u nich nečekaně zhoustne atmosféra? A jaké špatné zprávy má Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz