Ulice 16.1.2019 - 3593. díl - Svatba Venduly a Pavla

Co všechno může na poslední chvíli pokazit svatbu? Pavel a Vendula mají se zrušením svatby už bohaté zkušenosti. V říjnu to jejich vztah málem odnesl, protože Pavel vycouval ze svatby jen den před obřadem kvůli rozhádaným, hašteřivým babičkám. Nyní se Pavel i Vendula snaží, aby jim to napodruhé klaplo. Přesto že minimalizují všechna rizika, na nepřízeň osudu a jednoho ješitného, mstivého starostu jsou zřejmě krátcí… Co si Radek Mastný neodpustí? Jak dopadne svatba Venduly a Pavla tentokrát?

Vilma Nyklová je od brzkého rána na prášky kvůli svatbě Venduly a Pavla. Do pekařství se přiřítí jako velká voda, aby vše zorganizovala, ale Zuzana ji ujistí, že si s ničím nemusí dělat starosti. Vilmě Nyklové dojde, že Zuzana a Anča věděly o svatbě dříve než ona. To je pro ni rána, která ji hodně zasáhne…

Lumír se snaží matku uklidnit, jak jen to jde, aby si svatbu Venduly a Pavla užila. Zároveň jí připomene, jak to s jejich veselkou dopadlo na podzim, když se do příprav vložila spolu s Pavlovou babičkou. Přestože to později vypadá, že vše klapne, jak má, jen co dorazí svatebčané na radnici, začne se Vendulin a Pavlův velký den komplikovat. Tonda Hložánek totiž udělá něco, co se vymstí nejen jemu, ale i všem ostatním. A Radek Mastný toho okamžitě využije k menší pomstičce Lumírovi… Co se stane? Jak si Radek Mastný všechny vychutná? Jak nakonec svatba Venduly a Pavla dopadne?

Nová výzva

Radka uvidí až ráno video Josefa a Jany, které včera společně natočili. Rozině to nedá, aby si do Jany nerýpla, že by to chtělo pořádnou výzvu. Jana se toho okamžitě chytne a navrhne pojídání skořice, což je podle Radky dost nebezpečné. Josef tentokrát všechny uzemní návrhem, že s Janou budou soupeřit v pojídání párků. Tím Janu hodně zaskočí, protože párky moc nemusí. Pro nové video se však obětuje… Kdo vyhraje? Proč bude Josef večer pořádně zuřit? A čím Rozina zaboduje u Bruna?

Evženův dárek

Vlastimil Pešek je jak na trní kvůli Mariině kontrole. Obává se nejhoršího, ale Amálie ho uklidní, že je to naprosto standardní postup. Jen co se Marie objeví, Vlastimil začne vyzvídat, jak jí kontrola dopadla. Zároveň jí navrhne, aby zůstala dnes v Praze, že ji zítra domů sám odveze. Auto si chce půjčit od Blanky, kterou pro změnu hodně překvapí Evžen nečekaným dárkem… Co se Marie dozví od lékaře? Čím Evžen vyrazí dech Blance? A co za tím uvidí Marie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz