Ulice 17.1.2019 - 3594. díl - Spory Puklické s Terezou

Co jsou naschvály od nadřízeného, a co jen nešťastná souhra náhod, jež se dá vykládat různě? Kdy by měl šéf vyjít vstříc svým podřízeným, a kdy naopak trvat na pravidlech, aby se mu vše nerozpadlo pod rukama? Mezi Terezou a Boženkou Puklickou je už pár dní napětí kvůli Terezinu překvapivému rozhodnutí, které se týká i školy. Boženka Puklická jako ředitelka nemůže něco takového akceptovat, což Tereza chápe, i když je kvůli tomu hodně zničená. Jenže atmosféra ve škole i tak ještě více zhoustne, protože se do všeho vloží i jejich kolegové a přátelé… Co se stane? Proč Božence Puklické povolí nervy?

Ve škole je docela dusno od chvíle, kdy Tereza podala výpověď. Registruje to nejen Ota, kterému je nešťastné Terezy líto, ale i Mojmír Kalina. Ten by rád pročistil vzduch v kabinetu, a tak s Terezou sám začne o její výpovědi mluvit. Co si o ní myslí? Co mu Tereza nakonec přizná?

Mojmír Kalina i Ota se snaží Terezu povzbudit, jak jen to jde. Oba za jejími zády začnou dokonce apelovat na ředitelku, aby v Terezině případě přimhouřila obě oči. O tom však nechce Boženka Puklická ani slyšet. Naopak kvůli tomu ještě více zhoustne atmosféra… Co je na Boženku Puklickou už moc? Proč jí povolí nervy? Jak svoji výpověď bere Tereza? Co je pro ni nejtěžší?

Pozvání na koncert

Vlastimil Pešek se dnes chystá odvézt Marii domů. Tu při té příležitosti napadne, že by se mohli zastavit ještě v jednom bazaru, protože by ráda koupila Blance křeslo do předsíně. Vlastimil se na to moc netváří, ale Marie ho nakonec přemluví. Ti dva se díky tomu postarají Blance o velké překvapení, neboť ji postaví před hotovou věc v záležitosti, jež je pro ni docela nepříjemná. Blanka vzápětí zase zaskočí Evžena. Po včerejším rozhovoru s mámou se ho totiž na rovinu zeptá, jestli s ní chce na koncert jít, když jí daroval dva lístky… Jak na to Evžen zareaguje? Co by na jeho místě udělal asi málokdo? A jak to vezme Blanka? Co ji docela zamrzí?

Josef vs. Jana: Který z nich si prosadí svou?

Rozina hned ráno přesvědčuje Janu, aby co nejdříve smazala video s párkovou výzvou. Janě se do toho však ani trochu nechce, protože video je na sociálních sítích hodně populární. Rozinu tím moc nepotěší, neboť se tak ocitá mezi naštvaným dědou a svou kamarádkou. Jana věří, že děda vychladne, ale ten trvá na tom, aby Jana video, které ho zesměšňuje, co nejdříve smazala… Jak se na to dívá Radka? Co Jana nakonec udělá? Co ji hodně povzbudí? Jaký trapas s Brunem se stane Rozině a pak i Janě? A má Jana u Bruna šanci??

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz