Ulice 18.1.2019 - 3595. díl - Další nedorozumění mezi Evženem a Blankou

Jaká nedorozumění mohou občas vzniknout, když je člověk ostýchavý a na rovinu neřekne, jak se věci mají či jak je on sám vnímá? Blanka a Evžen kolem sebe krouží už několik týdnů. Pomalu se sbližují, i když občas to mezi nimi zaskřípe, protože si špatně vyloží to, co řekne či udělá ten druhý. Tentokrát kolem sebe našlapují obzvláště opatrně, což přinese překvapivá odhalení… Co vypluje na povrch? Kdo koho více překvapí? A s čím se Blanka svěří Veronice, která Evžena vlastně zachrání?

Blance to nedá. Hned ráno zajde za Amálií, aby se s ní dohodla na zrušení pozvání na dnešní večer kvůli Evženovi. Je jí to hodně nepříjemné, ale Amálie to vezme s nadhledem. Naopak je ráda, že si Blanka vyrazí právě s Evženem. Jenže Evžena tím Blanka vzápětí docela zaskočí, byť se jí včera večer jako doprovod sám nabídl…

Blanka se cestou do práce zastaví v salonu, aby si udělala radost a zároveň se vybavila na večerní koncert teplou štolou. Díky tomu náhodou zjistí, jak je to s Evženovým oblekem, že opravdu udělal a stále dělá vše možné pro to, aby ho večer měl. Jeho úpravami totiž zaměstnal na poslední chvíli Veroniku… Jak dnešní večer Blance a Evženovi dopadne? Přeskočí konečně jiskra? Co se o sobě navzájem dozví? A s čím se Blanka svěří Veronice?

Davidovo překvapení

Tereza ráno přizná Otovi, že včera na plese s jeho mámou nemluvila, takže si to stále nevyříkaly. Má pocit, že na ni je Boženka pořád naštvaná. Podle Oty tomu tak není, ale Tereza mu to moc nevěří. Ve škole čeká nejen Terezu velké překvapení. David se vrátí z Lince mnohem dřív, než Tereza předpokládala, a tak za ní zamíří rovnou do školy, kde se potká nejen s Mojmírem Kalinou, ale také s ředitelkou Puklickou. A právě ta mu pomůže s překvapením pro Terezu… Jaké radostné novinky má David? Co mu prozradí Kalina? K čemu se Tereza odhodlá? A co docela raní Puklickou?

Karlin zájem o Vojtu

Jirka Herman náhodou zjistí, že Karla je stále v kontaktu s Vojtou, že za ním denně jezdí do nemocnice. Karla to na rovinu přizná. Osamělého, osiřelého Vojty jí je líto. Jirka jí dá ale právě kvůli němu pořádné kapky. Podle něj to ublíží jak jí, tak i jemu. Karlu to hodně zasáhne, neboť to poslední, co by chtěla, je Vojtovi ještě více přitížit. Mára a Tony zatím mají jiné starosti. Oba dva shání další práci, aby si přivydělali. Jenže to není tak jednoduché, jak si představovali… Co je pro ně velkým zklamáním? Co Karlu hodně potěší a dojme zároveň? Jak Vojtu bere? A co si o tom myslí Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz