Ulice 21.1.2019 - 3596. díl - Karla bojuje za Vojtíška

Jak si udržet profesionální odstup, když jste do případu, který vyšetřujete, emočně zainteresovaní? Tohle řeší Karla od chvíle, kdy poznala malého Vojtu, jenž zůstal ze dne na den úplně sám. Matka feťačka náhle zemře za podivných okolností, otec neznámý, po dalších příbuzných se pátrá. Až dnes svitne naděje, že by Vojta přeci jen nemusel skončit v dětském domově. Ovšem vzápětí přijde taková studená sprcha, že Karla už neudrží nervy na uzdě a zachová se tak, jak to u ní její nadřízený ještě nezažil… Co Karlu tak rozhodí? Co udělá? A jak se to dotkne její práce na kriminálce?

Puklická pouští Terezu

Tereze nezačne den právě nejlépe. Ředitelka Puklická ji ráno nachytá, jak dřímá v kabinetě. Tereza ji ujistí, že se to na výuce nepodepíše, že jen trochu odpočívala po nočním cestování z Lince. Sama však ze setkání nemá ten nejlepší pocit, byť jí Puklická ani nevynadala…

Otovi Tereza přizná, že je rozhodnutá takhle jezdit do Lince každý víkend, protože na bytě, který David sehnal, je ještě spousta z práce. Zároveň mu však nadšeně vylíčí, jak skvělý domov budou s Davidem v Rakousku mít. Později Boženku Puklickou překvapí Ota svou zodpovědností, což u něj nebývá zvykem. Vzápětí se jí však nechtěně dotkne, když jí přizná, jak ji nyní ve škole kolegové vnímají… Co ředitelku Puklickou nepotěší? Čím ona sama večer zaskočí Terezu a Davida? Jaký důvod k oslavě budou mít?

Karlin výbuch

Mára je po víkendu stráveném na sjezdovce docela rozlámaný, ale je rád, že si s Karlou takhle vyrazili. Ta se dnes opět chystá do nemocnice za Vojtou. Márovi prozradí, že už tento týden Vojtu přemístí do dětského domova. Jak to s ním bude dál, sama teď netuší. Mára se dnes stane poslem dobrých zpráv pro tátu. Ukáže mu inzerát na práci přímo pro něj, kterého si všiml již před víkendem. Luboše to nadchne. Okamžitě tam vyrazí, aby mu místo někdo nevyfoukl před nosem… Co Karla neustojí? Proč ji Jirka seřve? A jak se to na ní podepíše?

Jardovo podezření

Martin se náhodou potká na chodbě v domě se Šárkou. Shledání je to hodně rozpačité. Ani jeden z nich neví, jak se k tomu druhému chovat. Martin si drží odstup, což zamilovanou Šárku docela raní. Doma Martin řeší s Veronikou věci týkající se Loučky, i když na něj chlapi čekají v hospodě. Nakonec si pro něj Jarda sám přijde, protože dnes slaví narozeniny. Martinovi se do hospody evidentně nechce, což Jarda ještě s humorem okomentuje. Zároveň v něm ale vzrůstá podezření, že se něco děje… Jak Martin a Šárka ustojí setkání v hospodě? Co je Jardovi už hodně podezřelé? A co mu k tomu řekne Martin?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz