Ulice 23.1.2019 - 3598. díl - Autonehoda Matěje Jordána

Před rokem odletěl Matěj Jordán na zkušenou do Kanady, teď se vrací jako úspěšný manažer a ředitel evropského trhu zahraniční společnosti. Už jeho samotný návrat způsobí pořádné pozdvižení, protože o něm nebude mít nikdo hodně dlouho žádné zprávy. Hned následujícího dne se však stane tragédie, která otřese Matějem i jeho blízkými. Matěj bude mít bouračku, jež se bohužel neobejde bez následků… Jak k nehodě dojde? Jak na tom bude Matěj? A jak oběť nehody?

Ota ráno překvapí Davida a Terezu královskou snídaní. Blížící se loučení moc nezvládá, přizná, že mu budou hodně chybět. Ti dva ho ujistí, že nejedou na druhou stranu světa, že se určitě zase brzy uvidí. Pak se pustí do dalšího balení. Zároveň netrpělivě čekají, až se jim ozve Matěj…

Jak plyne čas, Tereza je čím dál nervóznější, protože Matěj o sobě stále nedává vědět. Přitom měl přiletět hned po ránu. David se ji snaží uklidňovat, jak jen to jde, ovšem marně. Zpráva, že Matěj se zatím neozval, překvapí také Tomáše, jenž předpokládal, že syn už bude dávno doma. Záhy na to Matěj všem vyrazí dech něčím, za co by ho Tereza nejraději zabila… Co je s Matějem? Jaké jsou u něj novinky? A proč David nebude na uvítacím mejdanu?

Vzájemné výčitky

Lukáš zajde hned ráno za Veronikou s průhlednou záminkou, že potřebuje zašít šev u košile, kterou si chce vzít na sebe dnes večer. Veronika to s nadhledem komentuje a hned se pustí do šití. Lukáš ale nepřišel jen kvůli košili. Má na ni ještě velkou prosbu týkající se jejího zpěvu. A nejen to… Zatímco Veronika má celkem příjemné ráno, Martina ničí Šárčino stěhování. Zajde za ní, aby si konečně vše vyříkali… Co je pro ně nejhorší? Jak zvládnou loučení? A co to s Martinem udělá?

Poslední kapka pro Frantu

Bedřich přizná Anče a Zuzaně, že mu dělá starosti Franta. Je na tom psychicky hodně mizerně, on si s ním už neví rady. Anča za Frantou po práci zajde, aby ho podpořila. Ten jí dá ale okamžitě najevo, že o to nestojí. Deptá ho bezmoc, pořád se v tom plácá, neví, co dělat. Na tohle je i Anča krátká… S čím se jí Franta svěří? Co na Anču hodně zapůsobí? A proč Franta setře Jindru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz