Ulice 24.1.2019 - 3599. díl - Franta zase mizí

Jak se vyrovnat s náhlými kopačkami od partnerky a ztrátou dvouletého syna, o kterého jste od jeho narození pečovali? Frantovi se na začátku roku zhroutil celý svět, když přišel o Skyler a syna Chrise. Pořád se s tím nedokáže vyrovnat, Skyler s ním navíc nekomunikuje, takže jakákoliv dohoda ohledně péče o Chrise nepadá v úvahu. Franta se utápí v depresích, kope kolem sebe, ubližuje sobě i svým blízkým. Dnes po drsné hádce s Bedřichem za sebou dokonce práskne dveřmi a zmizí… Kam půjde? Proč si o něj všichni začnou dělat nanovo starost? Co s ním je?

Matějová vážná autonehoda

Tereza si může nechat o klidném odjezdu jen zdát. Ráno ji vytáhne z postele až táta, který se s ní přijde rozloučit. Tereza má co dělat, aby stihla vlak. Když už to vypadá docela beznadějně, Matěj jí nabídne, že ji na nádraží odveze. Tátu ujistí, že je v pohodě, i když večer svůj návrat pořádně oslavil. A nejen ten…

Terezu loučení s Ulicí a blízkými docela zasáhne, přestože všechny ubezpečí, že se zase brzy uvidí. Čeká ji nový začátek v Rakousku, odteď už bude všechno jinak. Dobrý skutek se bohužel vymstí Matějovi, jenž neodhadne situaci. Souhrou náhod se mu stane nehoda, při které půjde o život… Jak Tereza zvládne loučení a odjezd? Jak na tom je oběť bouračky? A jak Matěj? Co se mu vymstí? A jaký šok čeká po ránu Otu?

Konflikt Franty a Bedřicha

Jindra přijde s dobrou zprávou. Díky Honzovi má práci pro Frantu, která by ho navíc mohla bavit, protože se jedná o zvukařinu. Bedřicha tím potěší, neboť Franta podle něj přesně tohle nyní potřebuje, aby se znovu postavil na nohy. Když mu to vzápětí s Jindrou oznámí, dočkají se jen hodně studené sprchy. Franta je pošle do háje takovým způsobem, že Bedřichovi už povolí nervy. Frantova reakce na sebe nenechá dlouho čekat… Co Franta udělá? Co je už hodně přes čáru? Jak dopadne jeho sraz s bývalými spolužáky? Proč si o něj Bedřich začne dělat starost?

Janina novinka

ana se pochlubí obrovskou novinkou. Za fotku kolínek na sociální síti má nejen zaplaceno, ale navrch dostane i obří pytel těstovin. Za vydělané peníze si okamžitě pořídí nový mobil, který je mnohem kvalitnější než ten současný. Jana ho začne hned nadšeně testovat, což není nic pro Josefa. A to ani neví, kolik Janin nový mobil stál… Na kolik Janu telefon přijde? Kde na to vezme? Čím ji nadchne? Čím u Bruna zaboduje Rozina? A na čem se domluví s Brunem Jana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz