Ulice 25.1.2019 - 3600. díl - Josefova lekce Janě

Co dokáže naštvat víc než nerespektování soukromí? Možná unáhlená reakce na nedorozumění, kvůli kterému přijdete o to, na čem vám hodně záleží. Mezi Josefem a Janou to v uplynulých dnech už několikrát hodně zaskřípalo kvůli Janině snaze sdílet svůj život na sociálních sítích. Jsou věci, které Josef považuje za čistě soukromé, ale Jana to tak prostě nevnímá. Přestože se spolu snaží vycházet, aby byl doma klid, dnes se stane něco, co se hodně podepíše na vzájemných vztazích. Byť se jedná o velké nedorozumění, Josef se neovládne a dá Janě hodně drsnou lekci… Co jí provede? Jak to Jana odskáče? A jaké to bude mít následky?

Matěj na dně

Matěj je po včerejšku na dně. Po počátečním šoku mu naplno dochází, co se stalo. Má obrovské výčitky svědomí, obává se toho, co bude dál, jestli to člověk, kterého nechtěně srazil autem, přežije. Nemá o něm žádné zprávy, což je pro něj momentálně to nejhorší…

O tom, co se stalo, zatím nikdo netuší. Ota si začne Matěje hned po probuzení dobírat v domnění, že propařil celou noc. Matěj ho ale celkem rychle utne. Když mu prozradí, proč v noci nezamhouřil oka, Ota jen zalapá po dechu. Snaží se ho hned podpořit, jenže neúspěšně. Chvíli na to dorazí naštvaný Miki, jenž se do Matěje okamžitě pustí kvůli včerejšku. Jakmile se dozví pravdu, rychle otočí. Je to právě on, kdo momentálně udělá pro Matěje nejvíc… Jak Miki zariskuje kvůli Matějovi? Co udělá? A jak na Matějův průšvih zareaguje táta?

Franta v průšvihu a Ančino rande

Bedřich se od brzkého rána nervuje kvůli Frantovi, který v noci nedorazil domů. Navíc mu stále ani nebere telefon, takže Bedřich nemá nejmenší tušení, co s ním je. Má o něj strach, ale podle Jindry jen přespal někde u kámoše. Když se Franta konečně ozve, přizná, že je v menším průšvihu. Zamkli ho totiž na noc v Coolně. Navíc má po včerejšku pořádnou kocovinu… Co Bedřich pro Frantu udělá? Jak se to podepíše na jejich vztahu? Co si o tom myslí Anča a Zuzana? A jak dopadne dnešní rande v Petrově režii?

Janin černý pátek

Jana se stále nemůže nabažit svého nového mobilu. Od rána zkouší jeho funkce a vymýšlí, co by se dalo dělat. S Rozinou se domluví na novém seriálu, který by s ní ráda natočila pro sociální sítě. Zároveň ji požádá o půjčení notebooku, aby mohla pracovat na fotkách pro Bruna. Přestože den začne téměř idylicky, Janě se během chvilky změní v černý pátek… Co se Janě vymstí? Jaké to bude mít následky? Jaká zklamání ji čekají? A co tohle všechno udělá se vztahy u Radky a Josefa doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz