Ulice 29.1.2019 - 3602. díl - Kontrola v pekařství

Zákon schválnosti, nebo podcenění situace? Vendula je v pekařství už přes dva roky, ale kontrolu tam zatím žádnou nezažila. Až teď. Navíc ve chvíli, kdy ona sama ani nebude za pultem, takže maléru, jenž zákonitě následuje, nemůže bohužel zabránit. A i kdyby mohla, nenašli by kontroloři něco jiného? Jak jí totiž prozradí, nejsou v pekařství náhodou… V jakém maléru Nyklovi lítají? Co jim nyní hrozí?

Vendula se ráno snaží přesvědčit Pavla, aby jí zajel pro věci do kanceláře, které si včera objednala. Tentokrát však narazí, protože Pavel se chystá hned po práci na pivo s kámoši. Vendula tak musí kapitulovat, i když hodně nerada…

V pekařství ji naopak potěší Lumír, jenž ji svěří chod kanceláře po dobu, co bude pryč. Chystá se totiž zajet za Světlanou do Málkova. Přitom netuší, že svůj program na pozdější odpoledne už má i jeho matka. Ta je totiž pozvaná na narozeninovou oslavu Růžina přítele. Vendula babičce slíbí, že to za ni vezme, jenže nakonec je všechno jinak. A malér je hned na světě… Jak dopadne neohlášená kontrola v pekařství? Proč si kontroloři posvítili právě na tohle pekařství? A čím Nyklovou namíchne neteř Urbanové?

Matějovo přiznání

Matěj hned ráno shání Mikiho, aby si spolu vyříkali ten včerejšek. Matěje mrzí, co se stalo. Uznává, že přestřelil, že sjeté pneumatiky za jeho nehodu opravdu nemohou. Vzápětí Matěj zjistí, že bouračka se na něm podepsala mnohem víc, než tušil. Nedokáže řídit. Je to právě Mikiho, koho požádá o pomoc, aby neprošvihl důležité jednání… Jak Miki zareaguje? Jak na tom je oběť Matějovy bouračky? Co Matějovi doporučí táta? Co všechno Matěj nakonec prozradí dceři oběti? A jak se chopí své příležitosti Ája?

Kšeft pro Frantu

Honza má zase problémy se šéfem, což samozřejmě odnáší i Jindra s malou, se kterými Honza nemůže být tak často, jak by si přál. Vedle práce se Honza navíc naplno věnuje i muzice, takže okamžiky, kdy které může trávit s Jindrou a Ladou, jsou čím dál vzácnější. Díky svým kontaktům teď může Honza dohodit docela dobrý kšeft Frantovi. Ten není dvakrát nadšený, že musí jednat právě s ním, ale pak se nechá strhnout vidinou zajímavé práce… Co Honza nabídne Frantovi? Jak se spolu nakonec domluví? Jak to má Anča nyní s Petrem? A k čemu se odhodlá Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz