Ulice 30.1.2019 - 3603. díl - Sblížení Franty a Viki

Jak se vyrovnat s nečekaným rozchodem, ztrátou dvouletého syna a zradou té, kterou jste z celého srdce milovali? Franta by přesně tuhle radu nyní potřeboval. Trápí se, snaží se zahnat bolest i deprese všemi možnými způsoby, ale nic nezabírá. Dnes se opět sejde s Viki, se kterou může o všem otevřeně mluvit. A nejen to… Je právě ona tou pravou náplastí na jeho trable? Co všechno jí prozradí o životě se Skyler? Co nikdo z jeho blízkých netuší? A podaří se mu vrátit s Viki staré časy, kdy spolu chodili?

Trojúhelník Evžen, Patrik, Blanka

Patrik má pro Blanku skvělé zprávy. Jak je jeho dobrým zvykem, ihned s ní začne flirtovat a pozve se na návštěvu, aby s ní novinku probral. Blanka na jeho hru přistoupí, dokonce jí tím zvedne náladu…

Patrik Blance opět otevřeně nabídne nezávazný vztah, aby konečně udělala za minulostí a manželovou zradou tlustou čáru. Blanku to na jednu stranu potěší, ovšem Patrika si drží i nadále od těla. To netuší Evžen, kterého Patrikova přítomnost u Blanky moc nepotěší… Proč to mezi nimi zase zaskřípe? Čím Evžen překvapí Blanku? A co pak Blanka přizná Veronice? S čím se jí svěří ohledně Patrika a Evžena?

Poslední kapka pro Frantu

Franta prozradí Bedřichovi, že v noci nakonec Skyler přeci jen poslal své vyznání. Nyní čeká, až se mu ozve. Bedřich je možná netrpělivější než Franta, protože vidí, jak moc mu na tom záleží. Skyler na Frantův e-mail zareaguje hned ráno. Přizná, že ji hodně zasáhl. Zároveň slíbí, že odpoledne zavolá. Podle Bedřicha je to dobrá zpráva. Okamžitě zavolá Zuzaně i Anče, že se konečně vše obrací k lepšímu. Jenže Anča si právě užívá ranní idylku s Petrem, jenž se snaží ze všech sil, aby ji získal zpět. Franta znovu zadoufá, že se Skyler není vše ztraceno, jenže vzápětí přilítne další ťafka, která je na něj už moc…. Co mu Skyler oznámí? Co to s ním udělá? Čím šokuje Bedřicha? A jak na Frantovy novinky zareagují jeho blízcí?

Vendulino přiznání

Vendula je po ránu jako hromádka neštěstí. Pavel ji navíc raní tak, že se úplně sesype. Naštěstí ji v tom samotnou nenechá. Nejprve ji utěší, pak jí slíbí, že o průšvihu řeknou jejímu tátovi společně. Vendula se nejprve přizná babičce. Zároveň jí prozradí, co řekli kontroloři – že se u nich neobjevili náhodou. Vilmě Nyklové to ihned zvedne mandle… Kdo je udal? Co si o tom myslí Lumír? Jakou to má dohru? Co s nimi teď bude dál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz