Ulice 7.2.2019 - 3609. díl - Oslava výročí svatby Veroniky a Martina

Kolik příchutí mů že mít oslava jednadvacetiletého výročí svatby? Martin by se jí nejraději vyhnul, protože má obrovské výčitky svědomí kvůli své zamilovanosti do Šárky. Přestože s těmito city bojuje, došlo i na vášnivé chvilky, jež ho nyní hodně tíží. To jeho nejbližší netuší, a tak uspořádají oslavu přímo v hospodě, kde Šárka pracuje. A co víc – právě Šárka bude muset Martina a Veroniku i obsluhovat… Jak to Martin ustojí? Co bude moc na Šárku? A co bude divné samotné Veronice? Provalí se Martinovo a Šárčino tajemství v den výročí Martinovy svatby s Veronikou?

Rozina a Marcela zavelí navečer u Maléřových, aby se Veronika s Martinem hodili rychle do gala, protože pro ně mají velké překvapení. Ti dva se nakonec nechají přesvědčit, i když se na to moc netváří. Holky jim před domem uvážou šátky před oči, aby netušili, kam jedou. S taxíkem pak zastaví před hospodou, kde na ně čeká slíbené překvapení…

Marcela a Rozina tajně uspořádají Maléřovým oslavu jednadvacátého výročí jejich svatby v hospodě, které se Martin snaží obloukem vyhýbat kvůli Šárce. Ta naštěstí není na place, ale Martin má i tak co dělat, aby tuhle situaci ustál. Veroniku však holky nadchnou dojmou zároveň, protože něco takového opravdu nečekala… Jak oslava dopadne? Co neustojí Martin a co Šárka?

Dusno kvůli odškodnění

Katarína se hned ráno zastaví za tátou kvůli obálce s penězi, kterou u něj našla. Podle ní je to úplatek, aby se Matěj vyhnul odpovědnosti. Pan Beneš se Matěje zastane, jenže Katarína je neoblomná. Přitom by se jim peníze nyní hodně hodily, aby udrželi pradlenku nad vodou. Katarína se rovnou z nemocnice vypraví za Matějem, aby mu obálku s penězi hodila na hlavu. Docela ji zaskočí, když jí dveře otevře spoře oděná Ája. Tu nezvyklá dámská návštěva v první chvíli také hodně překvapí… Co udělá Ája s penězi? Řekne jí Matěj konečně, co se mu stalo? Jak si Katarína vyřídí účty s Matějem? A co Matějovi doporučí právník?

Franta si zahrává

Honza a Jindra čekají ráno před hospodou netrpělivě na Frantu, s nímž má Honza schůzku kvůli kšeftu pro hudební klub. Franta dorazí se čtvrthodinovým zpožděním, jako by se nechumelilo. Honzu začíná jeho nedochvilnost už docela štvát. Navíc z něj cítí hned takhle po ránu alkohol, což ho namíchne dvojnásob. Jindra se však Franty zastane. Ten Honzovi svatosvatě slíbí, že se zítra postará o převzetí nové aparatury, kterou pro klub objednali. Pak zamíří do Coolny, kde si okamžitě poručí pivo. To se ani trochu nelíbí Emě, jež mu k tomu řekne své… Před čím Franta varuje Emu? Na čem se dohodnou? A co si Miloš vymyslí na Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz