Ulice 8.2.2019 - 3610. díl - Franta a drogy?

Jak vyléčit zlomené srdce a vyrovnat se se ztrátou dvouletého syna, o kterého jste od jeho narození pečovali? Franta Hrubý s tím bojuje tím nejhorším možným způsobem. Po období pádu na dno a depresí u něj nastává období, kdy se snaží za každou cenu zapomenout. Alkohol je bohužel to nejmenší zlo, ke kterému se uchýlí. To se na něm samozřejmě podepíše ve chvíli, kdy by měl dokázat svou spolehlivost, ve chvíli, která je pro něj i jeho okolí v mnoha směrech hodně důležitá… Co na Frantu praskne? V jakém průšvihu začne lítat? A komu tím hodně zavaří?

Šárka dává výpověď

Filip si dovoluje čím dál víc nejen ve škole, ale také doma. S tátou se před pár dny pohádal kvůli doučování z němčiny, které mu přes Jardu zařídil právě na dnešek. Filip se totiž ohradil, že se mu to nehodí, protože už má něco domluveného s kluky…

Martin se odpoledne na chvíli zastaví s Jardou v Coolně, aby s ním probral včerejší peklo, z něhož pro něj nebylo úniku. Šárce ani Veronice nechce ublížit, ale právě Šárku včera nechtěně hodně ranil. Má toho nyní naloženo ažaž, takže není divu, že mu rupnou nervy, když se v Coolně zničehonic objeví Filip v době, kdy by měl být na doučování… Co je pro Martina poslední kapka? K jakému radikálnímu rozhodnutí dospěje Šárka? A jak Veronika zareaguje na Lukášovo flirtování?

Frantovy průšvihy

Zuzana ráno vytáhne Frantu z postele, aby si spolu popovídali. Není jí jedno, jak se Franta ničí. Ráda by mu v klidu promluvila do duše. Jenže ve chvíli, kdy u něj náhodou objeví trávu, neudrží nervy na uzdě a docela ostře se do něj pustí. To si však Franta nenechá líbit a drsně se do ní naveze… Čím jí hodně ublíží? Čím namíchne Emu i ostatní? Proč se kvůli němu všichni rozhádají? A co si o tom myslí Petr?

Ideální bydlení?

Jana se snaží co nejrychleji najít nový nájem, ale není to tak snadné, jak by se zdálo. Kamila jí poradí, ať se zajde podívat na byt nedaleko jejich kavárny, který nabízí jeden pohodový malíř. Jana neotálí a okamžitě se tam vypraví. Byt ji nadchne, nejraději by hned podepsala smlouvu. Jenže to má pár háčků. Nejedná se o pronájem, nýbrž podnájem. A domácí, kterým není nikdo jiný než Ota, chce jako spolubydlící jen pár… Jak na to Jana zareaguje? Jak Rozina? A co Bruno přizná Tobiášovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz