Ulice 11.2.2019 - 3611. díl - Nový byt Jany a Róziny

Co všechno člověk udělá pro lepší bydlení? Jana se snaží ze všech sil, aby jí Rozina odsouhlasila přestěhování do bytu, který pro ně v Ulici objevila. Podle Jany je prostě úžasný, nepochybuje, že z něj bude nadšená i Rozina, až ho uvidí. Jenže to má malý háček. Nebudou v něm bydlet samy a majitel má zvláštní podmínku – smlouvu podepíše jen s párem. To nejhorší ovšem Rozinu čeká ve chvíli, kdy zjistí, s kým by měla bydlet a co všechno Jana kvůli tomu už vyvedla… Co již bude na Rozinu moc? Jak se Janě pomstí? A komu tím pořádně zamotá hlavu?

Honza novým kuchařem u Květy

Honza je od pátku, kdy Franta nechal všechny ve štychu, stále pořádně namíchnutý. Stačí jen málo, aby měl opět rudo před očima. Když mu ráno do telefonu Jindra oznámí, že je právě u Bedřicha, okamžitě se tam za ní rozjede, aby si s ní na rovinu všechno vyříkal…

Honza bez obalu přizná Jindře, že neví, co si o ní a Bedřichovi má myslet. Přijde mu, že u něj tráví v poslední době více času než doma. Evidentně na Bedřicha žárlí, byť se ho Jindra snaží uklidnit. Jejich hádka probudí Frantu, který ho ke všemu dostane poznámkou, jež je pro něj po tom všem poslední kapkou. Frantovo chování vadí i Emě. Ta ho již nešetří a pěkně si ho podá… Jak to má Jindra s Bedřichem? Žárlí Honza oprávněně? Proč je ještě větší dusno mezi Zuzanou a Ančou? A čím Franta překvapí Zuzanu?

Pokuta pro pekařství

Vendula má plnou hlavu práce. V kanceláři se opravdu snaží, aby měla všechno v pořádku. Ale hrozba postihu za poslední průšvih se nad rodinným podnikem Nyklových stále vznáší. Ortel obdrží Lumír už dnes. A moc ho nepotěší. Pokuta je nemine, podle Vilmy Nyklové je naprosto likvidační. Přitom netuší, že může být ještě hůř… Co Nyklovým ještě hrozí? Jaké intriky proti nim rozjede Mastný? A čím Vilma Nyklová šokuje Pavlovu babičku?

Rozině dochází trpělivost

Jana se postará Otovi i Rozině o pořádný trapas a nemilá překvapení. Rozině oznámí až těsně před prohlídkou bytu, že domácímu namluvila, že jsou lesby. Než to Rozina stihne vstřebat, akční Jana ji seznámí s majitelem bytu, z něhož se vyklube Ota. Ten je v šoku stejně jako Rozina, jež ho okamžitě pozná… Jak Rozina zareaguje? Jak Ota? Znamená to konec přátelství Jany a Roziny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz