Ulice 13.2.2019 - 3613. díl - Souboj Jirky a Mikiho o Magdu

Co zaručeně zabírá na holku, kterou chcete sbalit? Před necelými dvěma týdny padla sázka, nyní se Jirka a Miki snaží ze všech sil, aby na Magdu zapůsobili a vyfoukli ji tomu druhému před nosem. V duchu hesla hlavně nenápadně jsou tak nenápadní, až jí to začne být přeci jen trochu podezřelé. Aby taky ne, když na ně neustále náhodou naráží a když se oba dva občas chovají tak, že opravdu neví, co si o nich myslet… Jakou taktiku na ni kluci zvolí tentokrát? Který z nich má u ní větší šanci? A kdo ji překvapivě zachrání, když se ocitne v úzkých?

Ota se snaží ke studentům chovat férově a zbytečně je nestresovat. Proto jim oznámí, že od příští hodiny začne zase zkoušet, aby měli dostatek času na přípravu. Zároveň nabídne i možnost opravit si známku referátem na téma, jež si sami zvolí…

Hodně studentů Otovo vstřícné gesto ocení, ovšem Jakub má hned připomínky. Vadí mu, že když se referát nepovede, započítá se do klasifikace i horší známka. Ota ho trochu setře, což si partička kolem Filipa samozřejmě nemíní nechat líbit. A hned začne domlouvat odvetu… Před čím Otu varuje Magda? Jaký trapas se stane Jirkovi s Magdou? A čím Magda rozhodí Mikiho?

Ájin podraz

Pavla mrzí včerejší nedorozumění s Lumírem, ale podle Venduly se nic tak hrozného nestalo. Je si jistá, že táta na to už zapomněl. Podle ní je mnohem důležitější zjistit, čí je to maso, které včera našla kontrola v mrazáku. Zatímco Vendula řeší tuhle záhadu, nad pekařstvím Nyklových se začnou stahovat další mračna. Postará se o to zákeřná Ája, která napovídá jedné z největších drben v Ulici, že v pekařství byli včera deratizéři… Co vypátrá Vendula? Jakou paseku nadělá Ája svojí pomluvou? Co je divné Lumírovi? A čím dostane Vilmu Nyklovou Pavlova babička?

Věrka a Luboš

Mára přiveze tátovi novou matraci na postel, aby ho ráno pokaždé tak nebolela záda. Setkání hned využije k tomu, aby nenápadně vyzvěděl, co je nového mezi ním a mámou. Luboš mu ale nemá co říct. Od minulého nepovedeného obědu se neviděli. Tím to pro něj, zdá se, končí. Mára na to má však jiný názor. Myslí si, že by táta neměl být sám a že by měl mámě zavolat… Jan na to Luboš zareaguje? A s čím se Karle svěří Věrka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz