Ulice 14.2.2019 - 3614. díl - Hermanovo tajemství

Jak co nejlépe oslavit Valentýna, svátek všech zamilovaných? Karla na to nikdy nebyla, teď to na ni ale všechno dolehne. Přestože měla na dnešní odpoledne program, najednou zůstane sama ve chvíli, kdy by společnost opravdu potřebovala. A aby toho nebylo málo, svého bývalého parťáka Jirku Hermana přistihne v Coolně při něčem, co je podle ní naprosto jednoznačné – už s ní vůbec nepočítá. O to víc ji překvapí pravda. Čekala by cokoliv, jen ne to, co se dozví… Jaká tajemství má Jirka? A jaká Márovi rodiče? Co by Márovi i Karle určitě vyrazilo dech?

Bezdomovec ve škole

Otu čeká hned po příchodu do Filipovy třídy pořádné překvapení. Kluci si ho míní zase trochu povodit a ztrapnit před celou třídou, aby mu dali menší lekci. Referát, o němž včera Ota hovořil, pojmou po svém a hodně netradičně – na hodinu si přivedou bezdomovce…

Celá třída čeká napjatě a trochu škodolibě na Otovu reakci. Toho kousek kluků samozřejmě vyvede z míry, ovšem vzápětí jim to vrátí i s úroky. Tím to však nekončí. Zvláštní návštěva školy totiž neunikne školníkovi, jenž to okamžitě nahlásí ředitelce… Jak se k tomu Puklická postaví? Čím Ota překvapí Magdu? A jak si Magda poradí doma s havárií odpadu?

Valentýn Marečkových

Karle nezačne Valentýn právě nejlépe. Mároví smutně prozradí, že miminko nevyšlo ani tentokrát. Přestože se zdá, že je s tím srovnaná, přes den přilétnou další ťafky, které na ni už budou moc. Nejprve ji zasáhne setkání s Jirkou Hermanem, jenž ji už evidentně odsunul na vedlejší kolej, pak ji nechá nečekaně ve štychu i Věrka. Té se totiž Valentýn trochu vymkne z rukou… Jak se vyvine dnešní setkání Věrky s Lubošem? Proč se Karla sesype? A s čím se jí svěří Dominika?

Matějovy dobré skutky

Matěj to nevzdává, i když Katarína jeho pomoc vytrvale odmítá. Když to nevyšlo s odškodněním, vymyslí plán B, který je tak trochu bojovkou pro Eddieho. Rozhodl se, že pradlence zajistí dostatek zakázek, aby o ni Benešovi nepřišli. Eddie se na to sice moc netváří, ale Matěje ve štychu nenechá. Jenže při páchání dobrého skutku se docela zapotí… Co Matěj vymyslí? Jak na to zareaguje Katarína? Co Matějovi prozradí pan Beneš? A jak Benešovi zvládnou smutné výročí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz