Ulice 15.2.2019 - 3615. díl - Další Matějova snaha o pomoc

Jak pomoci někomu, kdo vaši pomoc setrvale odmítá, přestože by se mu opravdu hodila? Matěj se snaží, jak jen může, aby alespoň nějak odčinil, co způsobil. Má obrovské výčitky svědomí kvůli tomu, co se stalo, a snaží se to napravit v mezích svých možností. Jenže neustále naráží na odmítavý postoj rodiny oběti bouračky, kterou zavinil. Proto na to půjde jinak… Co vymyslí? Koho do této akce zapojí? A co ho nyní drží nad vodou?

Křtiny Tobiášovy knihy

Tobiáš má velký den – v Coolně křtí svoji prvotinu, sbírku veršů Hodnota slzy stoupá. Coolna díky tomu opět praská ve švech, za což je Tony hodně rád. Márovi okamžitě padnou do oka Rozina a Jana, které přijdou Tobiáše podpořit. Není ovšem sám, kdo má oči jen pro tyto dvě krásky…

Tobiáš a Bruno se tak trochu předhánějí v pozornostech, jež holkám projevují. Ty to berou s nadhledem, zato Máru by docela zajímalo, kdo ke komu vlastně patří. Vztahové věci řeší také Karla s Jirkou Hermanem nebo Věrka s Lubošem. Márovi rodiče spolu totiž strávili hodně vášnivou noc. A Karlu by zase zajímalo, jestli si Jirka už hledá novou parťačku… Co jí Jirka prozradí? Na čem se dohodnou Věrka a Luboš? Jak to spolu mají? A čím Karla hodně překvapí Máru?

Eddieho setkání s Ájou

Matěj se vypraví brzy ráno do pradlenky, aby Kataríně nabídl pomoc s rozvozem čistého prádla. Katarínu tím ale jen namíchne, protože jí to znovu připomene, co udělal jejímu tátovi. S Matějem pak docela zamete, což mu moc nepřidá. Eddiemu se později svěří, že ani tohle ho neodradí, že to nehodlá vzdát. Eddieho vzápětí docela zaskočí setkání s Ájou, jež udělá Matějovi další přepadovku… Co Eddieho zarazí? Čím dnes Matěj překvapí pana Beneše? Čím ještě Katarínu? A co Matějovi prozradí Ája?

Milošovy divoké teorie

Bedřich se nestačí divit, když ve dveřích své oblíbené hospody narazí na Honzu v kuchařském. Honza mu potvrdí, že u Květy nastoupil jako kuchař. To okamžitě rozhořčí Miloše, který se snaží držet s Bedřichem basu. Myslí si, že je to další Honzův podraz, že chce Bedřicha připravit i o jeho hospodu. Když mu neprojde tahle konspirační teorie, okamžitě se vytasí s další, neméně divokou… Co Miloše ještě napadne? Jak na to zareaguje Bedřich? A co by se mohlo vymstít Frantovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz