Ulice 18.2.2019 - 3616. díl - Frantova bitka kvůli holce

Jak si vyléčit zlomené srdce? Zhrzený Franta vytlouká klín klínem, aby zapomněl na Skyler. Má to ale malý háček. Balí i holky, jež jsou zadané. Snaží se na ně zapůsobit, jak jen to jde. Během chvilky se z trosky stává lamačem srdcí a frajerem, pro kterého není nic nemožné. Tentokrát však nečekaně narazí. Chlapec holky, jež mu padne do oka, si to nenechá líbit a vyřídí si to s ním pěkně ručně… Jak bitka dopadne? Jaké bude mít následky? A co Franta už hodně přežene?

Tomášova pomoc Matějovi

Tomáš se snaží být Matějovi oporou, ale tentokrát ho docela setře. Matěj si už neví rady s Katarínou, která odmítá jakoukoliv jeho pomoc. Podle Tomáše se dostatečně nesnaží, což Matěj okomentuje po svém. Když Tomáš navrhne, že za Katarínou zajde sám, Matěj to hned zavrhne…

Katarína je opět na nohou od brzkého rána. Snaží se stíhat provoz pradlenky a zároveň chodit za tátou do nemocnice, jak jen to jde. Táta si o ni dělá už docela starost, protože vidí, jak je Katarína unavená. Ta však nehodlá nechat padnout mámin odkaz. Zároveň se jí nechce přijímat pomoc Jordánových, i když se za ní vypraví tajně Matějův táta… Co všechno Tomáš zorganizuje, aby pomohl Kataríně? Jak na to zareaguje Katarína? Jak její otec? A proč Eddie varuje Matěje před Ájou?

Nakládačka Frantovi

Franta překvapí brzy ráno Bedřicha informací, že jde do práce. Přestože to vypadá jako dobrá zpráva, Bedřicha moc nenadchne. Franta mu totiž oznámí, že jde vykládat kamiony a že mu to stačí. Bedřich už začíná být docela bezradný, ovšem bude ještě hůř, až narazí v hospodě na Anču a Petra, jenž ho okamžitě začne krmit svými moudry. Náročný den čeká také Frantu, který dostane večer pořádnou nakládačku… Co je pro Bedřicha poslední kapkou? Proč a od koho dostane Franta slušný výprask? A v jakém stavu dorazí domů?

Dusno kvůli Filipovi

Veronika neví, co dřív, a tak pracuje i doma u snídaně. Jakmile za ní však přijde Filip, všeho nechá. Filip ji totiž požádá, zda by mohl i s kámoši odjet na prázdniny k nim do Loučky. Veronika v tom problém nevidí, ale chce, aby to Filipovi odsouhlasil i táta. Jenže ten je zásadně proti vzhledem k tomu, jaké měl Flip vysvědčení a jak se pak vykašlal i na doučování z němčiny… Kdo a jak Martina ovlivní? Jakou krutou ránu zasadí osud Šárce? Co to udělá s Martinem? A jak na to zareaguje Veronika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz