Ulice 19.2.2019 - 3617. díl - Veroničin večer s Binarem

Co v šechno se může stát, když člověk na chvíli ztratí hlavu, na vše zapomene a chová se jako za studentských let? Veronika je v poslední době v jednom kole. V salonu má honičku od rána do večera, k tomu péče o domácnost. Dnes je to ale jiné. Kývne na nabídku, která jí udělá radost a umožní být po dlouhé době zase tou bezstarostnou holkou jako kdysi na škole. Tím ještě více okouzlí sympatického milionáře Lukáše Binara, jenž s ní stráví nezapomenutelný večer… Jak se Veronice právě tenhle večer vymstí? Co se stane mezi ní a Lukášem? A co nyní řeší se Šárkou Veroničin manžel Martin?

Franta stále dělá problémy

Franta hraje ráno všemi barvami, navíc má i zraněnou ruku. Přesto je odhodlaný jít do práce, ovšem Bedřich ho celkem rázně usměrní. Zraněnou ruku mu zaváže, aby ji šetřil, a doporučí mu omluvit se Honzovi, jenž kvůli němu přišel o slušnou práci. Franta si však nedá říct…

Místo za Honzou se Franta vypraví do Coolny, aby zaplatil svůj dluh. Náhodou tam narazí na holku ze včerejška, jež ho tam shodou okolností hledá. Hned ho polituje, jak dopadl, a zároveň mu oznámí, že se s klukem, od kterého dostal nakládačku, rozešla. Frantovi okamžitě stoupne sebevědomí a pozve ji na drink, i když stále dluží peníze Tobiášovi… Proč Tony hodně rychle vyběhne s Frantou? Jak praskne Frantova lež Anče? A co se dotkne Petra?

Blanka a Evžen

Blanka narazí hned ráno v domě na Evžena. Přestože je začátek jejich setkání pro ni docela bolestivý, je za ně ráda, protože Evžen jí během chvilky spraví náladu. Starost jí dělají děti, od nichž dostane zprávu, jež se dá vykládat opravdu různě. Evžen však potěší i Vlastimila Peška, jenž s ním počítá ve svých plánech, jak si přivydělat na starých věcech koupených v bazaru… Co je pro Vlastimila Peška hodně dobrá zpráva? Proč Blanka nemůže pustit z hlavy své děti? A jak to má s Evženem? Co prozradí Amálii?

Martinovo dilema

Veronika má od samého rána opět docela honičku. Dodavatel jí poplete zásilku, takže hrozí, že nestihne včas ušít svatební šaty jedné ze zákaznic salonu. K tomu dnes musí skončit dříve, protože navečer jde zpívat na Lukášovu akci. Zatímco Veronika se má co otáčet, Martin se naopak nedovede na práci a jiné věci soustředit kvůli Šárce. Jardovi prozradí, že by jí nejraději zavolal, aby ji podpořil v těžkých chvílích… Co mu Jarda doporučí? Při čem Martin přistihne Veroniku a Lukáše? A co je mu večer divné?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz