Ulice 20.2.2019 - 3618. díl - Evženovo překvapení pro Blanku

Jaké chvíle jsou nezapomenutelné? Určitě ty, jež prožijete naplno a jež vám přinesou spoustu nádherných zážitků, díky kterým si splníte své dětské sny a přání. Přesně takové chvíle nyní zažije i Blanka, jíž se postará o velké překvapení Evžen Šmýd. Zavede ji do míst, která pro ni mají i po letech své kouzlo, do míst, jež jí připomenou první rande i první lásky. A nejen to. Díky Evženovi si splní i jedno velké přání… Jakou romantiku zažijí Blanka s Evženem? A jaké přání se Blance nečekaně splní?

Veronika ztrácí snubní prsten

Veronika a Lukáš to v noci nečekaně rozjedou. Lukáš Veroniku galantně doprovodí až před dům, kde od ní dostane první lekci tance. Jakmile ale Veronika ucítí, že by se to mezi nimi mohlo zvrtnout, raději odejde domů, kde na ni čeká Martin…

Veronika přijde domů výborně naladěná, ale skvělá nálada jí dlouho nevydrží. Martin se do ní hned pustí kvůli tomu, že o sobě nedala vědět. Veronika si to nenechá líbit, takže je z toho hned ostrá výměna názorů, při které Veronika poprvé otevřeně vyčte Martinovi, jak se změnil. Ani jeden z nich to nechce v noci rozpitvávat, ale je to mezi nimi jako těžký balvan. Ráno na Veroniku všechno dolehne. Navíc zjistí, že někde ztratila kabelku s mobilem, doklady a penězi… Kam se poděla Veroničina kabelka? Co pro ni udělá Lukáš? A co udělá Martin pro Šárku, jež se začne sypat po pratetině skonu?

Věrčiny tajnosti

Bruno udělá reklamu na seznamku v Coolně, ale Tonyho moc nenadchne. Nejraději by z celé akce vycouval z obavy, že nikdo nepřijde. Podle Máry by to bylo ještě horší, a tak Tony nakonec kapituluje. Márovi se hned podaří udělat i dobrý skutek, když zachrání jednu blondýnku, jež se potřebuje hodně rychle dostat na pracovní pohovor… Jaké perné chvilky zažije u Máry a Karly Věrka? Čím je těm dvěma víc než podezřelá?

Romantika Blanky a Evžena

Blanka do poslední chvíle netuší, jaké překvapení pro ni Evžen chystá. Když zjistí, že jim zajistil soukromé promítání ve starém kině, dostane ji to, neboť se hned přenese do časů svého mládí a prvních lásek. Na ty zavzpomíná také Evžen, jenž má právě na tohle kino bohaté vzpomínky. Blanka zažije díky Evženovi neskutečnou romantiku a dokonce si splní i jedno tajné přání… Co Blanku dostane? Jaké přání se jí nečekaně splní? A čím ji hodně zaskočí její děti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz