Ulice 21.2.2019 - 3619. díl - Venduliny zdravotní problémy

Máte občas pocit, že se proti vám spiknul celý svět, že je všechno špatně? Přesně tohle nyní zažívají Nyklovi, v jejichž pekařství si poslední dobou podávají nejrůznější kontroly ruce. Lumíra to začíná pořádně znepokojovat, byť se snaží před svými blízkými i personálem nedat nic najevo. Navíc si začne dělat velké starosti o dceru Vendulu, jež odnáší stresy v pekařství nejvíc za všech. Zajde to tak daleko, že by ji Lumír nejraději hned odvezl k lékaři… Co je s Vendulou? Čím všechny docela vyděsí? Co s ní udělá poslední kontrola?

Pravý důvod návratu dětí z Jihlavy

Blanka hned ráno vyzpovídá děti, proč se nečekaně vrátily z prázdnin u táty dříve, než původně plánovaly. Ty přiznají, že nevydýchaly Anetu, ovšem do podrobností raději nezacházejí. Blanka to z nich hned ráno neláme, i když jí je jasné, že ji děti šetří. O to větší starost jí dělá, co se v Jihlavě asi stalo…

Před babičkou si Adam a Kristýna už takový pozor na pusu nedávají jako před mámou. Tak se Marie dozví, čím je přítelkyně jejich táty naštvala do takové míry, že si ihned sbalili své věci a odjeli. Ani jí však neprozradí vše. Adama se docela dotklo, že se je táta ani nepokoušel zastavit. Svá tajemství mají také dospělí. Zatímco z Blanky a Evžena se stanou dva spiklenci, Marie s Vlastimilem Peškem se postarají o nepříjemné překvapení Amálii… Proč budou Blanka a Evžen lhát svým blízkým? A co kují sourozenci Marie a Vlastimil?

Strach o Karlu

Márovi se ráno nevyvine právě podle jeho představ. Karla dohání věci do práce, takže Mára může na hezké chvilky v posteli rychle zapomenout. Navíc ho Karla tak trochu připraví i o mámin koláč k snídani, neboť ho chce vzít Vojtovi do dětského domova. Jenže nakonec všechno dopadne jinak. Odpoledne dostane Mára od Karly zprávu, že je v nemocnici… Co je s Karlou? Proč Márovi rupnou nervy kvůli Vojtovi? A jaké překvapení zažije v Coolně?

Jobovka pro Nyklovy

Lumír se hned dopoledne dozví další jobovku. Žene se k nim nová kontrola, tentokrát z finančáku. Vendula hned zpanikaří, neboť to znamená, že budou kontrolovat i práci po ní. A po pohromách z minulých kontrol se obává nejhoršího. Lumírovi je jasné, že je chce někdo zničit, že je to cílený útok na jeho rodinu. A tak se vypraví na radnici na výzvědy… Co se Lumír dozví? Jak to chce řešit Nyklová? A co to udělá s Vendulou? Proč o ni začne mít Pavel starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz