Ulice 22.2.2019 - 3620. díl - Seznamka v Coolně

Jak se seznámit, když máte zoufalý nedostatek času, nevěříte inzerátům a je vám proti srsti oslovovat protějšky na ulici? V Coolně se dnes koná první seznamka, od níž si nejen Tony hodně slibuje. Podnik díky ní zase začne praskat ve švech, navíc se nečekaně objeví i někdo, do koho by to v souvislosti se seznamkou nikdo neřekl – Jirka Herman. Bude mít konečně štěstí? A kdo je tajemná Natálie, která ho okamžitě zaujme?

Mára se zdrží s Natálií v Coolně dlouho do noci. Tonyho narážky ale okamžitě smete ze stolu, i když Natálie po něm evidentně jede. Na rozdíl od Tonyho to ale Mára nevidí. Natálii bere jen jako známou, se kterou se mu příjemně povídá…

Karlu i Máru mrzí včerejší hádka. Hned ráno se usmíří, protože ani jeden z nich nechce mít doma dusno. Máru hodně překvapí, když zjistí, že Karla nakonec za Vojtou nejela. Karla se za ním chystá dnes po práci, což se Márovi moc nelíbí. Podle něj by měla po včerejšku odpočívat doma. Když navíc zjistí, že Karla nosí vlastní zbraň, atmosféra u nich zase zhoustne… Jak dopadne seznamka v Coolně? Komu padne do oka Natálie? Čím je Karle a Márovi podezřelá Věrka? A čím Karla pořádně zaskočí Máru?

S Vendulou je zle

Vendula i Nyklová jsou od rána hodně nervózní z kontroly, která k nim má přijít. Kontrolorky se vzápětí objeví a celkem rychle jdou na věc. O tom, že jsou docela ostré, se chvíli na to přesvědčí Lumír s Vendulou, jež jim donese do kanceláře malé občerstvení. Kontrolorky ho okamžitě odmítnou, zdvořile požádají o klid na práci a vrhnou se na účetnictví pekařství. Nervy z kontroly se podepíšou na Vendule ale mnohem víc, než by kdokoliv čekal… Proč si dělají o Vendulu všichni starost? Co je poslední kapkou pro Pavla? A jak dopadne tato kontrola v pekařství?

Otova muka

Ota přiletí domů s očima navrch hlavy a hned se žene na toaletu. Koupelnu však blokuje Jana, jež do ní vzápětí pustí Rozinu, aby si mohla odskočit. Otova muka rostou každou sekundou, má co dělat, aby to vydržel. A právě v této chvíli do něj začne Jana hučet kvůli nefungujícímu internetu. Ota ji proto docela rázně utne, ovšem později začne s holkami závadu přeci jen řešit – samozřejmě po svém… Jak Jana nečekaně zaboduje? Jaký velký den má dnes Rozina? A co moc nepotěší Bruna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz