Ulice 26.2.2019 - 3622. díl - Večeře Magdy a Jirky

Po jak dlouhé době od rozchodu jsme dostatečně silní na to, abychom ustáli setkání s partnerem či partnerkou, kteří nám zlomili srdce? Když Magda pozve Jirku na večeři do hospody, Jirka zaváhá, jestli do toho jít. Kvůli Magdě nakonec pozvání přijme, jenže ve chvíli, kdy stane Šárce tváří v tvář, pozná, že na něco takového ještě připravený není… Co s Jirkou tohle setkání udělá? Co se Šárkou? A co bude divné Magdě?

Pžiznání Otíkovi

Jana se snaží propašovat Bruna brzy ráno z bytu, aby se nepotkal s Otou. Jenže ten jak na potvoru zrovna vyleze ze svého pokoje a jde si odskočit. Malér je okamžitě tu, Jana ani nezapírá, že Bruno u ní zůstal přes noc. Ten ze setkání s Otou nemá právě nejlepší pocit, ovšem Jana ho ujistí, že to bude v pohodě…

Ota si Janu podá ještě před tím, než odejde do školy. Daleko víc než noční návštěva mu vadí fakt, že by měl lhát Rozině, jíž byla Jana očividně nevěrná s klukem. Jana ho okamžitě ujistí, že Rozina o všem ví a je s tím v pohodě. Právě do této výměny názorů se vrátí domů naprosto vyřízená Rozina, jež v noci nespala kvůli povinnému utužování kolektivu v práci… Jak se Rozina dozví o Janě a Brunovi? Jak Tobiáš? Co to s ním udělá? A jak Ota přijme přiznání holek, že ho obelhaly kvůli bydlení?

Pomoc Kataríně

Vlaďka je s Katarínou v pradlence od brzkého rána, aby co nejdříve dodělala daně. Zároveň se ji snaží nenápadně přimět k tomu, aby přestala odmítat Matějovu pomoc. Katarína s ní mluví naprosto otevřeně. O Matějovi si nemyslí nic hezkého, podle ní se chce jen vyhnout trestu. Vlaďka jí neprozradí, že Matěje zná. Moc příjemné jí to ale také není, protože Kataríně nechce lhát. Matěj zatím řeší zítřejší rozvoz prádla, protože jeho táta nemůže. Bohužel ho nezastoupí ani Miki, jehož Tomáš narychlo pověřil záskokem dnes… Jak to Matěj vyřeší? Proč si ho znovu podá Vlaďka? Čím Vlaďka hodně potěší a překvapí Katarínu? A proč se Matěj pohádá právě kvůli Kataríně s Ájou?

Jirkovo rande

Miki využije náhodného setkání s Magdou, aby jí připomněl, že si domluvili lezení. Magda ho ubezpečí, že s tím počítá, jen na to zatím nebyl čas. Miki začne okamžitě kout železo, dokud je žhavé, ovšem Magda ho stopne, protože spěchá do školy. Tam náhodou narazí na Jirku, jenž se snaží co nejrychleji dokončit práci, na níž se dohodl s ředitelkou. Proto ani nemá čas na oběd, na který ho Magda pozve. Ovšem pozdější jídlo už neodmítne… Co se Jirkovi moc nezdá? S kým Magdu přistihne? Jak později ustojí setkání v hospodě se Šárkou v Magdině přítomnosti? A co je divné Magdě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz