Ulice 1.3.2019 - 3625. díl - Další průšvih v pekařství

Jak vypátrat toho, kdo vám jde po krku a chce zničit vás i vaši rodinu? Neustálé kontroly v pekařství se podepisují na psychice Nyklových čím dál víc. Teď ke všemu zjistí, že je neohrožují jen úřady. Jejich pekárně začíná hrozit mnohem větší nebezpečí, jež by pro ně mohlo být likvidační. Kdo v tom má prsty? Lumír i Nyklová dnes na viníka konečně kápnou… Co hrozí Nyklovým a pekařství? A kdo podle nich za všechno může? Jak se k tomu Lumír postaví?

Pozvání na ples

Blanka si po delší době zajde na oběd s Patrikem, jenž opět nešetří komplimenty na její adresu. Blanku tím docela pobaví, protože jí je jasné, že to Patrik zase jen tak zkouší. Ten má však k lichotkám své důvody. Potřebuje Blanku přesvědčit, aby s ním vyrazila v pondělí na zubařský ples…

Patrik ví, co na Blanku zabírá, a tak po dlouhém přemlouvání nakonec docílí svého. Blanka ho bere docela s rezervou, ze společného plesu nedělá moc velkou vědu. Spíš má starost, jak to večer zvládnou samy doma děti. Ty začnou okamžitě vyzvídat, s kým se mamka na ples chystá. Zároveň by je i hodně zajímalo, jak máma objevila staré kino, do kterého s nimi večer zajde… Co Blanka prozradí dětem? Co si nechá jen pro sebe? A proč si děti začnou z Blanky utahovat?

Vendulino těhotenství

Vendulino těhotenství je u Lumíra, Pavla, Nyklové i Pelcové nejvyšší prioritou. Lumír donese hned ráno Vendule zásobu nejrůznějších vitamínů, Pavel se ji chystá zase zásobit těmi nejlepšími kousky masa, jež v řeznictví mají. U Venduly však nečekaně narazí. Ta totiž začíná trpět ranními nevolnostmi a maso je to poslední, na co by nyní měla chuť. Zatímco Pavel a Lumír řeší hlavně Vendulino zdraví, Nyklová a Pelcová se pustí do vymýšlení jména pro miminko… Jaké jméno ty dvě vymyslí? Co se Lumír dozví na radnici ohledně značení před pekařstvím? Jak na Vendulino těhotenství zareaguje Mário? A na koho má pifku Nyklová?

Petr ve vlastní pasti

Zatímco Petr se roztahuje na posteli, Anča ráno balí karimatku, na které v noci spala. Chystá se do práce, ale Petra nechce nechat doma samotného. Ten ji ujistí, že mu je už lépe, že kvůli němu doma zůstávat nemusí. Zároveň se však ujistí, že Anča přijde hned po práci domů. Později Anča hodně nerada zruší společný víkend s Evou a Emou. Když Evě prozradí důvod, ta Petrovu diagnózu okamžitě zpochybní… Co si o Petrově infarktu myslí Eva? Co Bedřich? Proč se Franta na minutu rozejde s Anežkou? Co je poslední kapkou pro Anču? A jak Bedřich oslaví svůj svátek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz